Hamilton

Tjena!

Jag heter Hamilton, kallas för Hammis, Hamme och busunge! Jag är en rätt så framåt rödhårig grabb med fräknar. Jag älskar mat och bus och mattes knä! Varje kväll i tv-soffan ska jag ligga hos matte. Det spelar ingen roll hur hon sitter, jag anpassar mig! *Fnurr* När det gäller mat gillar jag oxkött och anka bäst! Sås är smask! Gillar verkligen mat! Mest av de andra katterna gillar jag Pantheon. Pixie luktar spännande tycker jag, men hon blir oftast irriterad på mig när jag luktar runt för mycket. Jag älskar att leka med ‘da bird’! Det finns inget roligare i hela världen än ‘Da bird’! Bara så ni vet!

Detta bildspel kräver JavaScript.

3 reaktioner till “Hamilton

  1. Gillar Grabbarna Bus vatten? Morrar Hamilton åt dom andra katterna när han går omkring med leksakerna i munnen? Frasse morrade alltid åt Tostis och Sixten när han var liten och han hade fått tag på en leksak 🙂 Åtminstone på en bild ser det ut som om Hamilton morrar 😉

    Gilla

    1. Hamilton morrar när ‘da bird’ kommer fram. Då blir han alldeles superexalterad. Han vill ha den helt för sig själv, men om Pantheon tar den så respekteras det till 100 procent och Hamilton backar (ser kul ut, är som att trycka på en ‘off’-knapp på Hamilton, men om ingen har den då går knappen i ‘on-läge’, på samma sätt som Pantheon backar om Hamilton har den (vilket jag förstår för han morrar och fräser hahaha).

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s