+ Pixie 2005–2018-08-11

Tjingeling,

Jag heter Pixie och jag är tjejen i gänget. Det är lite jobbigt att vara ensam tjej ibland. Det är ingen som har riktigt samma förfinade sätt och lugn som jag har. *kurr*  Jag är inte så mycket för bråk och bus, jag är snäll och spinner så fort man nuddar mig, men behandla mig med lugn och respekt och tala gärna om för mig att jag är fin. Jag gillar stillsamma lekar som såpbubblor. Jag älskar när matte tar fram dem och jag får peta sönder dem. När det gäller mat så bantar jag, men jag äter bara kattmat. Gillar inget som tvåbeningarna gillar. Det bästa jag vet just nu är att gå ut och gå med husse och matte. Det är underbart kul. Himmel så stor världen är! Jag tycker inte om Pollux. Jag litar inte på honom alls. Han kan vara lömsk tycker jag! Panthis och Hammis börjar bli stora nu, men om jag skulle välja att umgås med bara en av dem? Ja, då skulle det bli Pantheon.

Detta bildspel kräver JavaScript.

7 tankar på “+ Pixie 2005–2018-08-11

    • Hihi åh så kul att se dig. Jättekul att du tittade in :). Pixie går på bantning just nu och vi har en liten matkamp nu, inte maktkamp utan matkamp :). Pixie är smart och har tålamod så så fort jag lämnar mat framme i obevakade ögonblick är hon där och äter. Det är benhård kontroll som gäller och det är svårt. :(. Pix skickar en liten extra hälsning till Tusse och vi håller alla tummarna för Smulan fortfarande. Kram!

      Gilla

  1. Det var verkligen trevligt att se att damen i kvartetten får visa sig ordentligt. Många roliga och trevliga bilder på lilla Pixie! Hon kan inte ha det lätt i gubbväldet som råder i familjen, det är ju tur att hon har dig i alla fall.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.