Snöskolan

2 katter med extra energi

Pantheon är född och uppvuxen i Sverige och vet hur man passerar en snödriva (man går runt den). Han ser var det är grunt och där racar han på. För trots lite kortare päls så gör snön inte Pantheon SÅ mycket.

Prasslin är född på en evigt grön ö med vita sandstränder och en värme so. Påminner om en bastus. Sand i såna högar kan man gå på (åtminstone om de ligger skuggigt). Sagt och gjort Prasslin hoppar upp på snöhögen för att sjunka upp till halsen i snö. Han är kopplad (och säker) så elaka matte kväver ett skratt när han kravlar igenom snön uppenbart förvånad. Finns inget en katt avskyr så mycket som att bli skrattad åt så inget av mattes muntra frust når Prasslin. Förra vintern var det fruset vatten som småkatterna försökte förstå. I år är det den vita snön. ❄🌨

Prasslin och Amazon går i koppel nu så efter jobbet tar vi ett varv med 4 kopplade katter. Amazon och Hamilton gillar inte kylan så det är korta promenader. Pollux går ute med husse fri under uppsikt.

Prasslin 🐈 är riktigt rolig att gå med då han har högt tempo och går att styra. Det är som att ha en hare, eller kanin kanske mera, i koppel. Han hoppspringer framför mig och älskar det nya roliga sättet att vara ute. 🐇🦘

6 tankar på “Snöskolan

 1. Gustaf är också ett fint namn 😂😂
  Vår Hasse Frasse vägde 7.3 kg ett tag men nu har vi, sakta men säkert, fått ner honom till ca 6,3. 🤗 Kaisa sa ju att han kände av rygg och vänster höft så det är nog bra att inte väga för mycket 😻

  Gillad av 1 person

  • Ja nej det är lätt att vara egoistisk där. ”Han tycker ju så mycket om det…” Det ger ju mig en fin känsla. Men om han i slutänden utvecklar sjukdomar p g a att jag ska få känna mig snäll så är det ju fel. Så det blir för mig att prioritera hinom lite så det blir lagom med ätandet o belöna på annat sätt.

   Gillad av 1 person

 2. Ja ibland får man bita sig i läppen 😂😂
  Härligt ser det ut i alla fall och Panthis ser ut att njuta i fulla drag 😉
  Vad lik Prasslin är Torsten på kortet!! 💕

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.