”Prasslan” Amazon

Vem kunde ana att tjejen skulle vara den vi skulle få se upp med mest? I en samling på 4 killar så är tjejens påhitt de som sticker ut. 😂

Både hon o Prasslin har plurrat i dammen flera gånger (de fattar inte is) men Amazon har plurrat i poolen också (redan). Återkommer till det.

Pantheon har förvisso rymt från kattgården men genom att klättra över den. Amazon grävde så hon kom under altan och sedan satt hon där under altan och väntade. Hon har tracker så vi fann henne snabbt. Men hon ville inte komma ut utan lock o pock.

Väntar man lite kommer godbitarna fram

Hon är också den enda som brutit sig in under pooltaket. Ingen bra kattplats under vintern då poolen fryser och får en skorpa som jag är rädd de kommer under. Plötsligt var hon nära isskorpan o jag for ut för att få upp poolen o få ut henne. När jag ljudligt öppnade poolen blev Ammis så skrämd så hon trillade i poolen 😱. Det gick bra!

När vi släppte ut dem i nya kattgården var det frid o fröjd i 5 hela minuter… sedan for Amazon upp i ett träd o fick lite panik. Lite panik fick även matte, inget som hjälpte alls för när vi närmade oss för att hjälpa så klättrade Prasslan högre upp. Det slutade med att hon hoppade ur trädet. Ett jättehopp gjorde hon vår lilla Amazon. Hon tar sig i alla möjliga situationer men hon tar sig faktiskt ur dem också, kanske en lärdom/erfarenhet rikare. (Vi hoppas)

När en situation är under kontroll så uppstår nästa. När vi äntligen fått fram Amazon från under altan m h a rått fläskkött så glömdes någon bit kvar ute. Några timmar senare var blodhunden Prasslin där och fiskade upp den. Den hade då fastnat i en sten som var så där lagom stor att sätta i halsen. Jakt på Prasslin som slutade med att vi fick tag i biten och kunde ta bort stenen. Vår kattvardag är varierande och händelserik sedan syskonparet gjort entrė!

6 tankar på “”Prasslan” Amazon

  1. Oj, äventyr och motion för både katter, husse och matte i kattgårdarna 😳😹😹
    Det gäller att vara steget före…. Tur att alla äventyr slutade lyckligt 😎

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.