Tjejen… 💕

Bengalerna hade bildat en liten tÀt bengalhög. Den sÄg varm och mjuk ut tyckte Amazon som utan förvarning trÀngde in sin lilla kropp som en kil mellan bröderna. Ingen har nÄgonsin försökt detta förut sÄ bröderna blev chockade. Deras reaktion blev att bÄda frÄn varsitt hÄll började tvÀtta henne.

De tufsade till min frisyr
3 katter under filten
Nu hade jag badat redan ville bara sÀga det
Jag lÀgger en tass bakom nacken pÄ honom sÄ dÀr ja, varmt och skönt!
Ligger mysigt hos brorsan ocksĂ„ 💕

Amazon hos bengalerna

8 tankar pĂ„ “Tjejen… 💕

  • Pollux och Hamilton passar bĂ„da tvĂ„ pĂ„ att njuta av corona. Det gör att bĂ„de husse o matte jobbar hemma och det finns stolar i ”kontoren”. BĂ„da spenderar mycket tid med oss medan Pantheon Ă€r barnvakt (han Ă€lskar det). Tror Pollux och Hamilton tycker det gĂ„r lite snabbt ibland med de smĂ„, sĂ„ det Ă€r skönt att kunna dela lite pĂ„ dem ocksĂ„. Alla funkar fint ihop men de behöver mer eller mindre egentid. Lovar att uppdatera frĂ„n Pollux snart. Men han myser och uppfostrar nĂ€r det gĂ„r. Idag blev han dock rejĂ€lt skrĂ€md nĂ€r han missade att Prasslin lurade pĂ„ honom frĂ„n sĂ€ngen och plötsligt landade pĂ„ honom. DĂ„ Ă€r det skönt med egentid.

   Gillad av 1 person

 1. Panthis o Hamme hÀr kommer jag
  Maka pÄ er, jag vill ligga hos er ett tag
  Varmt, skönt och gott
  HĂ€r har vi det riktigt flott 😉

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.