KĂ€nslan…💕

Lite fredagsglad njöt jag av (jag har förmĂ„nen att jobba hemma p g a rĂ„dande omstĂ€ndigheter) att pĂ„ lunchen gĂ„ ut i kattrummet och mötas av 5 katter som kommer emot mig lyckligt. Vilka fina katter vi har! 😍 SĂ„ otroligt fint att det gick sĂ„ lĂ€tt att ha ihop dem! đŸ’™đŸ’šđŸ§ĄđŸ’›â€ SmĂ„kissarna har varit isolerade ett par dagar dĂ„ magar har runnit pĂ„ bĂ„de stora och smĂ„ katter. Vi köpte specialfoder och har kompletterat med pro kolin och fortiflora med mera. Plötsligt var alla bra, puh! 😅 SmĂ„kissarnas magar fĂ„r vi dock vara lite extra rĂ€dda om sĂ„ mat Ă€r lite av en utestĂ„ende frĂ„ga som ocksĂ„ gör att smĂ„kissarna sover hos oss Ă€nnu. Men efter att inte ha sett de smĂ„ pĂ„ ett par dagar blev Panthis skrikig och stĂ€mningen kĂ€ndes lĂ„g och lĂ€ttretlig i flocken. Plötsligt var de smĂ„ tillbaka och jag tror minsann att de var efterlĂ€ngtade 😍😊 dĂ„ stĂ€mningen Ă€ndrades till det bĂ€ttre med en gĂ„ng.

Kan vĂ€l hĂ€nda att man liksom undrade var de tog vĂ€gen… tĂ€nkte att de Ă€r ju inte sĂ„ stora… de kanske hade kommit bort?
Saknade ni oss??? Hah! Ni saknade oss! Vi Àr hÀr nu och vi har tagit de högsta roligaste platserna!
Ordningen Ă€r Ă„terstĂ€lld. VĂ€lkomna tillbaka smĂ„glin 💕

5 tankar pĂ„ “KĂ€nslan…💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.