En natt tillsammans 🐈🐈🐈🐆🐅

I natt flyttade hela familjen ut i kattrummet. 5 katter skulle nu integreras. Vi har en våningssäng i kattrummet och jag klättrade upp högst upp. Hann inte lägga täcket runt mig innan Pollux landade. Kämpade med täcket då kom Hamilton. Fortfarande inte helt under täcket så anlände Pantheon. Äntligen under och nu ska Pantheon svepas in. Amazon ville inte sova. Hon hade nämligen upptäckt hjulet! Hon sprang i det hela kvällen.

Prasslin passade på att ta sin (Pantheons) plats i klätterställningen och där somnade han och sov gott.

När jag vaknade till kände jag i mörkret… tre katter? Och så Pantheon som ligger mer i famnen. Senare flyttade Pantheon ner så då låg Amazon mellan 2 bengaler. Men… Hamilton är favoriten. 🧡 Han har aldrig fräst eller viftat med tassar åt dem. Bara tålamod och lugn hela tiden. Finaste Hamilton 💚. Vi får se… Hamilton gillar att ligga själv också och har redan idag en sängkompis i Pantheon som ska ligga på honom i tid och otid. Det känns som att tiden att få ligga själv kanske får uppnås m h a husse o matte, lite schemalagd tvätthögssovande i eget sällskap kanske.

Blev dock en tidig morgon då jag tror att Prasslin ville ansluta också. Han är lite burdus när han ska ansluta. När Amazon smyger ner sin lilla kattkropp i katthögen har han mer av en ”Titta dönickar! Här kommer jag!”-approach. När någon fräste var det dags för frukost för alla katter och två småkatter fick följa med in i sovrummet för sin frukost och åh, så skönt med en riktigt skön säng! Småkissarna ligger nu hos mannen så jag har nu plats att sträcka ut mig. Nu ska här somnas om innan frukost. Så god morgon och… god natt kan och får sammanfatta bloggen. 😊

11 tankar på “En natt tillsammans 🐈🐈🐈🐆🐅

 1. O wow, så bra det går!!! Fem katter som accepterar varandra… för mig i minnet tillbaka till mina kattägda år med sammanlagt sju katter i reviret. Nu har jag bara en… fast han gör sig uppmärksammad, skall sägas! Tror att Cornish Rex och Bengal har mycket gemensamt, faktiskt. När jag skall sova måste jag hinna få in båda hundarna (italiensk vinthund) och mig själv under täcket innan Robin (katten) kommer… han vill nämligen ligga ovanpå oss alla, och sedan är man totalt fastlåst 🙂

  Gillad av 1 person

  • Oj har du haft 7 katter. Då har man att göra kan jag tro! Mat och kattsand är såna där basala saker som man helst vill ha in alla på samma. Nu försöker jag med omgång nr 2 att gå över till miljöströ. Mat får vi se vad jag landar på. Känsliga magar och hungriga katter. 😊💛🧡 Roliga Robin. Cornish Rex… de är fina!

   Gilla

 2. Hihi.. det där känns igen. Att en liten katt kan ta så stor plats! Ibland känns det som att jag ligger som ett S 🤣🤣 kan tänka att det var likadant för dig 😉
  Ni är grymma, både fyr och två benta! Men det är du och Jörgen som mest får ta åt er äran, utan er hade det säkert inte alls gått lika bra 🥰

  Gillad av 1 person

 3. Hej och godmorgon! Du – eller katterna – du och de är fantastiska. Att sova ihop med EN katt är tillräckligt tycker jag, hehe. Om jag vore katt skulle jag säga att jag trivs bäst hos min kattmamma, eller vad det nu är som du är. Kram!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.