Lille Praslin berättar

”Lill-Prassle” med leksak

Praslin, lillebrodern som vuxit upp och blir mer och mer självständig. När Kaisa pratade med honom ville han fortfarande få tid. Ges tid att landa och lita på människor. Ofta går det för fort. Och tror verkligen människor att jag inte ser igenom och läser av dem när de är snälla för att få klämma och känna på mig eller ge mig medicin? Kan de inte vara öppna istället och visa mig samma tillit som jag förväntas ge dem? Praslin känns yngre än ett år sa Kaisa och mer hundlik än sin syster som är katt enda ut i klospetserna.

Praslin vill ha någon att härma och ta efter, en förebild, så han inte gör fel. Han vill utveckla något så han bidrar till flocken. Det oroar honom att det finns andra katter. En egen matte och husse låter spännande och tryggt. Han vill bli omhändertagen och få lugn och ro så han kan få vidareutveckla sin självständighet, berättar han.

Lugn och ro beställt och levererat 🥰

Han minns oss inte, men känslan av ett eget hem har fastnat och med det en längtan. Resan förstår han inte heller till fullo, men han uppskattar att bli delaktig, informerad så han vet vad som kommer. Både Praslin och Amazon har oroliga magar då de haft parasiter som ungar. Oro sätter sig där. Han säger att människor ofta tror att katter inte förstår men att vi människor är rätt så lätta att läsa av. Förstår ni det? Kaisa förklarar att en del människor förstår det och andra inte.

Möte med gammelkatten.

Kan Hamilton vara en katt att härma?

8 tankar på “Lille Praslin berättar

 1. Så fint att Hamilton verkar spännande för Praslin (eller ska han ha två s?) Härligt att han klarat sig igenom så mycket svårt, tack vare sin syster och senare tack vare er! Så fina katter ni fått, hela kvintetten!😻😻😻😻😻

  Gillad av 1 person

  • Ja de är så fina allihopa. Ja lillkatten, så unga och har varit med om så mycket. Ja hehe du har märkt mitt velande med stavningen. 😅 Blev nog påverkad när jag reste och det stod Praslin i alla papper. 😊

   Gilla

 2. Lilla Prasslin, du behöver inte oroa dig mer. 💕 Du har kommit till en av de bästa kattfamiljer. Matte och husse kommer göra allt för att hjälpa dig och Amazon. 😻😻

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.