Hamilton – Jag vill träffa dem först!

Hamilton har förstått att hans knäskada gör att han inte kan vara så aktiv som han skulle önska så han försöker aktivera sinnet istället. Be matte ta med saker från naturen från promenaderna med Pantheon så jag kan få nosa på dem.

Att småkatter är på väg tycker Hamilton ska bli kul. Håll dem inte för sig själva för länge. Det får inte bli ”vi” och ”de”. Jag kan träffa dem med en gång, så det inte blir så.

Låt mig träffa dem först utan de andra katternas inblandning. Matte kan stötta upp om jag blir för intensiv.

Kaisa förklarar att de måste få tid att landa då precis allt är nytt för dem och de landar i ert revir. Hamilton funderar och verkar förstå att det kan kännas lite jobbigt. Hamilton förstår nog över lag men är otålig. Han vill lukta och peta på dem. Vill bekanta sig och komma nära och leka med dem utan att rädsla uppstår. Kaisa säger att han får ta det lugnt med dem.

När sedan Hamilton faktiskt får träffa dem fokuserar han på lugn. Han sitter still, han rör sig sakta han låter dem närma sig och nosa på honom. Han petar inte och inleder inget nosande, de först. Han är helt enkelt underbar 🥰👍🏻

7 tankar på “Hamilton – Jag vill träffa dem först!

 1. Fine Hamilton! Hans knäskada kanske på underliga vägar kan bli till ”nytta” för småglina så här i början. Och även fortsättningsvis…

  Gillad av 1 person

  • Ja 💚, älskade Hamme. Hoppas Praslin tar och gör Hamilton eller Pollux till förebild. Då blir det nog riktigt bra. Hamilton har alltid varit en stabil katt mentalt, inte som brorsan 😂. Älskar Panthis men han växer liksom aldrig upp 😅😂

   Gilla

 2. Sötnosen 💕 Såå ivrig 😉. Är det Hamme som går först och Amazon och Prasslin som kommer efter? Det ser ut att gå ganska bra väl? Var det Hamme de träffade i den förra filmen också när Amazon kom fram hoppandes med raketfart? Jag höre lite ”snack” inget annat 💕

  Gillad av 1 person

 3. Så fina och kloka de är, alla fem! Det är underbart att få vara med och följa deras liv. Tack såå mycket Eva för att du berättar och visar bilder och filmer! Ni är fantastiska allihop 😻🤗

  Gillad av 1 person

  • 😍. Sedan är de katter och liksom människor med goda föresatser så glöms det ibland när rädsla och osäkerhet tar över. Stackars Polle blev skrämd igår när vi lite för snabbt tog in honom och min hand på hans rygg överraskade. Det blev ett litet kattkaos där vi efteråt fick sitta och lugna både småkissar och Polle, där ingen katt gjort fel… matte då… 😅🙀🙀🙀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.