Pollux om de nya katterna och livet

Innan småkissarna kom hit beställde jag 5 samtal av Kaisa, djurkommunikatör. Pollux och småkissarna var först ut. Småkissarna förbereddes för resan. Pollux fick info om att de var på väg och fick prata fritt.

Kloke Pollux

Jag jobbar för lugn och ro hemma. När människor stressar rör jag mig i slow motion så de ska se och ta efter. De stressar, fast jag förstår inte varför.

Jag känner mig annorlunda mot Hamilton och Pantheon och har för att skärpa sinnet tagit på mig att balansera flocken. Skulle uppskatta om ni människor ser och gärna visar uppskattning för min insats. Det har blivit bättre!

Jag har förstått att nya kissar var på väg, men de kom aldrig så jag tänkte att det kanske hade ändrat sig.

Kaisa berättar om de nya katterna och frågar Pollux hur han känner för det.

Jag känner lugn.

Jag vet hur jag ska agera när jag träffar dem och litar på att få stöd av husse o matte om det skulle behövas.

Finns det något mer du vill berätta, frågar Kaisa.

Pollux uttrycker en stor tacksamhet för att katterna tillåts att vara mer än bara en kattkropp. Att vi respekterar att de har egenheter och att de utvecklar olika personlighetsdrag som de tycker bidrar till att uttrycka vem de är.

Kattgurun Pollux till er tjänst 💕

Kaisa ber Pollux hjälpa till och bli en förebild för Amazon o Praslin. Nu blir Pollux rörd över det stora förtroendet och ska göra vad han kan.

Ni kan lita på mig!

11 tankar på “Pollux om de nya katterna och livet

  • Ja vi ska bara ta det lugnt när vi drar in Pollux. Han gillar inte så snabba introduktioner och just nu är vi i swisch-swisch stadiet när huset rusas igenom. Vi passar på när de sprintat klart. 😊

   Gilla

 1. Fantastiska Pollux. Så klok. 😻
  Jag skrev i en tidigare kommentar att du, Eva, har trygghet och lugn i dig som påverkar, speciellt ”gammelkatterna” positivt. Men det kanske är Polle som fixar det? 😻🥰

  Gillad av 1 person

  • Så roligt att se dig igen. 😍👍🏻

   Med ålder kommer visdom. Polux har iite varit lugn o klok hela livet. Han har heller inte velat vara i flock som yngre. Nu uttryckte han också att trots att han upplever sig annorlunda från de andra så vill han inte vara utan dem. Jag upplever att han utvecklats massor under sina 15 år ❤. Plexi är fantastisk!💕

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.