3 av 3

Lilltjejens nyfikenhet är så charmig. När jag tar Pantheon i koppel genom huset, där hon o Praslin leker, kan hon inte motstå. *skutt* *skutt*

Plötsligt står hon där’ i inte så hög person, med den betydligt större Praslin i säkerhet bakom henne, dock lika nyfiken, nos mot nos med en något skeptisk Pantheon. Som tycks säga med sin blick ”men jag är på väg ut.” Dock står hon där och nosar honom rätt i ansiktet, grundligt. Så han svarar med att nosa på henne också. Tittar lite osäkert på mig, ”är de inte lite PÅ matte? Tyckte du sa att de var rädda? Kan vi gå nu?” Praslin hann inte riktigt fram innan Pantheon klättrat upp på mina axlar och därifrån blev han om möjligt mer läskig. Vi tar det nästa gång.

Senare släppte vi in Hamilton. Amazon var genast framme och funderade på om hon nosat igenom den här redan? De är lite lika men luktar olika. Hamilton hade ett mer öppet och nyfiket sniffande tillbaka, som dock lätt kan bli för intensivt, så innan det spårade ur lyftes han in i kattrummet igen. Praslin gömmer sig bakom Amazon och tar sniffandet på håll. Det är ok. Vi har tid. 💕 En eloge till alla kissar som varit SÅ duktiga.

När katterna var i kattgården fick A och P kolla kattrummet också.
Praslin på upptäcksfärd

11 tankar på “3 av 3

  1. Härligt, redan lite småbekanta, nu är det väl mycket att grunna på för alla fem, kan jag tro. Heja,heja! Men tid har ni, såå sant!

    Gillad av 1 person

  2. Härligt! Dom är fantastiska era katter 🐈. Jag har hört, och har provat själv när vi varit kattvakter till en kompis katt, att man ska ge de ”gamla” katterna den godaste mat de vet och även ge de/den nya katten av maten. Om dom får något som dom tycker är gott ger det en positiv känsla. Jag tycker att det har funkat. 😊 Sen tror jag att du har ett lugnande intryck på era ”gamla” katter genom att bara vara 🥰 Att finnas där. 😃

    Gillad av 1 person

  3. Fantastiskt så bra det går! ❤ Och Polle, den killen kan man verkligen lita på! Det dröjer nog inte länge förrän prickarna inser hur KUL det är med kattungar… hihi!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.