Första mötet med Pollux ”Ferdinand” 😍😂

Hej, jag heter Amazon, mattes tjej eller gullunge fast jag tror mer på Amazon. Det andra kanske är mer efternamn?
Jag heter Pra-lää fast när jag flyttade hit är det mer Prasslin, älsklingen eller busgrabben! Konstigt att vi inte har samma efternamn syrran?

Förut där vi bodde var det så varmt! När de visade utegården här trodde jag de öppnade ett kylskåp, men det fanns imgen mat, bara ett kallt rum. Amazon skakade och nös. Men trots kylan var det såå spännande. Vilka märkliga kalla dofter och roliga hyllor!

Det fanns ett träd att vässa klorna på och klättra i. Mycket kul. Nu har jag vant mig lite vid kylan. När jag fryser kryper jag in i mattes famn. Hon lindar in mig i filtar och då somnar jag.
Fryser du syrran? Kom här så ska jag linda svansen runt dig.
Ibland finns det lite sol här med. Då får man passa på!
Jo, glömde nästan. Inorse träffade jag den gamle vite katten. Tänkte sätta honom på plats så jag tuffade till mig och blev lite lagom stor. Rusade fram till honom där han satt, jag hade lite böjd rygg så jag blev större och… när jag kom fram slickade han mig på nosen!

Bra jobbat älskade Pollux 😍❤🙏❤😍

14 tankar på “Första mötet med Pollux ”Ferdinand” 😍😂

 1. Förlåt – men Amazon är ett ord som inte klingar så vacker i mina öron – inte efter att de nu etablerat sig i Sverige och fått hjälp av Postnord att trakassera mig med falska mail! Sorry.

  Gillad av 1 person

  • Varning för långt utlägg 😂😂😂 Du får kalla henne Ammis om du vill. Hon fick sitt namn då vi behövde ett starkt namn. Då hon försvarat sig själv och sin bror med en lejoninnas mod när Prasslin var för liten o sjuk o hjälpa till. Tror hon ensam höll dem vid liv. Hon kändes som en kvinnlig krigare, en amason. Ammis är nått som numera 2 katter lyssnar till då det ligger nära ”Hammis”. Ammis är smeknamnet hon har här hemma. 😊👍🏻 Tråkigt att du blev så trakasserad. 👎🏻 Ammis trakasserar inte, här hemma är hon bara jätterar. Hennes tid som krigare och försörjare är över. Reservnamnet var Calico som betyder sköldpaddsfärgad på engelska.

   Gilla

 2. Ååh, Pollux förnekar sig aldrig!! Så kul att småkatterna börjat ”prata”… Amazon, lilla tös, hur ska du väl bete dig när du möter en eller två av bröderna Bus? Vilket spännande ställe ni hamnat på!!!🤗😻😻

  Gillad av 1 person

 3. Naw😍 gjorde han det?! Så gulligt av Pollux.❤
  Men haha🤣😂 inte samma efternamn…nä jisses…detta med namn är ett företag för dig😜
  Jajustdet…det är ju kallt här i Sverige 🥶
  Tur matte och filtar finns då.👍

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.