Kattgårdar o promenader

Småkatterna har sedan ett par dagar lärt sig att älska cation utanför sovrummet 💕. De klättrar och spanar och använder den precis så vi önskade när vi byggde den. 🥰 klätterträdet som jag fixade sisalrep på uppskattas massor! Här kan man både vässa klor o klättra. SÅ roligt.

Idag släppte vi in dem i den större cation, utan storkissar.

Vi har testat med att träffa storkissar lite, men storkissarna klarar det inte ännu, så de får fortsätta att titta och vi låter de små röra sig framför ögonen på dem. Skyffla filtar emellan dem o s v. De små är väldigt okomplicerade och skulle nog med lätthet acceptera nya katter tror jag. Pollux borde vara van vid det här laget men börjar bli till åren och uppskattar nog inte för mycket förändring. Men vi har tid.

Tänk att klöstunnan som Pantheon vann skulle bli Amazon och Prasslins. De älskar den.
Korna har gått in för vintern så jag o Pantheon har fått tillbaka hagen. Pollux o Hamilton får utforska kattgårdarna när vi är ute. Vi börjar få in mer och mer vardag med småkissarna hemma, härligt!

Idag stängde vi dammen för vintern. Lite tråkigt men den får upptäckas nästa år istället.

4 tankar på “Kattgårdar o promenader

  1. Så alldeles perfekt att ni har byggt alla inhägnade kattgårdar klart. Det var bara för småkissarna att börja använda dem. 😊👍

    Gilla

  2. Vilket äventyr och katthåren är ju nästan som en djungel 😉 Så kul att se små katterna i action. (Inga problem med en längre film 🎥 😉🤗)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.