Ny vardag 💕, liten uppdatering

SmÄkissarna finner sig tillrÀtta. De bor i sovrummet. Storkatterna bor i kattrummet och sÄ kör vi in dem vÀxelvis i huset och förflyttar oss sjÀlva mellan. MÄlet nu Àr att de ska se varandra och kÀnna varandras dofter. Men inte mer Àn sÄ. Det Àr en stor omstÀllning för alla katter.

Amazon drog pĂ„ sig en förkylning pĂ„ resan och nös i ett par dagar. Men nu har hon slutat och mĂ„r prima. Hon Ă€r en jĂ€tterar liten katt som passar sĂ„ bra i min famn ❀. Praslin vill inte sitta i famn eller bĂ€ras. Helst vill han bara busa 💕. Men vi övar ihĂ€rdigt pĂ„ bĂ€rande 😉💓.

SmÄkissarna har vÀrldens aptit. Jag fick med lite torrfoder frÄn Ella som jag bad att fÄ. De har inte Àtit ett litet torrfoder av den. De Àter blötmat med god aptit. De njuter verkligen. Deras magar har klarat allt perfekt. Resa, matomstÀllning och allt annat.

En tidning smakar ocksÄ spÀnnande
Det leks, Àts och vilas och kelas
Passerar kattrummet

10 tankar pĂ„ “Ny vardag 💕, liten uppdatering

 1. SĂ„ hĂ€rligt att smĂ„ katterna har funnit sig sĂ„ vĂ€l hos er. NĂ€r jag ser Prasslin tĂ€nker jag pĂ„ vĂ„r Torstis. Han Ă€r sĂ„ lik honom i fĂ€rgerna. đŸ˜»đŸ˜»đŸ˜»đŸ˜»đŸ˜».
  Jag sĂ„g Pollux i kattrummet. Fina vackra Pollux. 💕

  Gillad av 1 person

 2. Som ni lÀngtat efter detta! Och vi andra ocksÄ, som nu fÄr följa deras acklimatisering pÄ nya stÀllet! Och jag som oroade mig sÄ för deras flygresa, det gick tydligen finfint. HÀrligt kattliv, nu Àr det det som gÀller!!

  Gillad av 1 person

  • ❀ Ja! Som vi vĂ€ntat och lĂ€ngtat. StressnivĂ„n dök efter att vi fĂ„tt hem dem. Jag Ă€r SÅ nöjd bara att de Ă€r hĂ€r i trygghet 💕. Ja jag har ocksĂ„ oroat mig … för allt! 😂 Lycka nu!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.