Ny vardag 💕, liten uppdatering

Småkissarna finner sig tillrätta. De bor i sovrummet. Storkatterna bor i kattrummet och så kör vi in dem växelvis i huset och förflyttar oss själva mellan. Målet nu är att de ska se varandra och känna varandras dofter. Men inte mer än så. Det är en stor omställning för alla katter.

Amazon drog på sig en förkylning på resan och nös i ett par dagar. Men nu har hon slutat och mår prima. Hon är en jätterar liten katt som passar så bra i min famn ❤. Praslin vill inte sitta i famn eller bäras. Helst vill han bara busa 💕. Men vi övar ihärdigt på bärande 😉💓.

Småkissarna har världens aptit. Jag fick med lite torrfoder från Ella som jag bad att få. De har inte ätit ett litet torrfoder av den. De äter blötmat med god aptit. De njuter verkligen. Deras magar har klarat allt perfekt. Resa, matomställning och allt annat.

En tidning smakar också spännande
Det leks, äts och vilas och kelas
Passerar kattrummet

10 tankar på “Ny vardag 💕, liten uppdatering

 1. Så härligt att små katterna har funnit sig så väl hos er. När jag ser Prasslin tänker jag på vår Torstis. Han är så lik honom i färgerna. 😻😻😻😻😻.
  Jag såg Pollux i kattrummet. Fina vackra Pollux. 💕

  Gillad av 1 person

 2. Som ni längtat efter detta! Och vi andra också, som nu får följa deras acklimatisering på nya stället! Och jag som oroade mig så för deras flygresa, det gick tydligen finfint. Härligt kattliv, nu är det det som gäller!!

  Gillad av 1 person

  • ❤ Ja! Som vi väntat och längtat. Stressnivån dök efter att vi fått hem dem. Jag är SÅ nöjd bara att de är här i trygghet 💕. Ja jag har också oroat mig … för allt! 😂 Lycka nu!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.