Seychellerna

Jag har aldrig fått min temperatur så välregistrerad som när jag anlände till Seychellerna. Först på flygplatsen. När jag kom till hotellet stod plötsligt en liten man framför mig med en färgglad pistol i handen och frågade ”may I?” Jag hann aldrig förstå vad jag sa ”Yes” till innan han sköt mig och meddelade mig ”36,8” innan han försvann och kom tillbaka med en juciedrink.

Hotellet 💕

Mitt rum var i ordning och jag landade raklång på sängen och önskade att flera checkpunkter kunde ha passerats. Det är så många kvar tänkte jag oroligt. Sen somnade jag. Det var torsdagsmorgon på Seychellerna. Jag ägnade torsdagen i hotellet. Badade i poolen och åt en fantastiskt god fisk i curry, creole-style. På kvällen insåg jag att det inte bara var köket som var indiskt. Hela hotellet var det. Alla var superartiga och SÅ svåra att förstå! De vänder på några bokstäver tror jag, så jag hörde mig själv säga ”sorry?” Hela tiden. Lite jobbigt för oss alla 😂.

På fredagen hade jag min semesterdag på Seychellerna så då gick jag ner på stranden och där mötte jag Jack. 🥰

6 tankar på “Seychellerna

  • Önskar jag hade kunnat skicka över maten men den var stark och asgod. Kreole är lite kryddigare mat och deras fiskar är fantastiska. Men… de börjar exportera dem nu så det finns chans att komma över en red snapper i framtiden. Linda in den i banannlad och på grillen med rejält med kryddor. Ja jag gissar…

   Gilla

   • Jag får trösta mig med oxfilé, champinjoner, rödvinssås, bearnaisesås och hasselbackspotatis. Inte fy skam det heller. 😋😋😋😋

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.