Äntligen!!!

Jag har de bästa nyheterna! Amazon och Prasslin är hemma!

Jag ska berätta om vägen dit och hem men just nu vill jag bara dela med mig att de är hemma. Det tog oss nästan exakt ett år att få hem dem. Resande under värsta pandemin och så otroligt många hinder som aldrig verkade ta slut. Jag lärde mig för länge sedan att när det blir för mycket, gör listor. Så jag gjorde en lista för alla kontrollpunkter vi var tvungna att passera för att lyckas få hem dem. Det blev en lång lista och jag tänkte att jag bloggar inte förrän jag är igenom. Om jag hade misslyckats hade jag lagt ner bloggen. Men det gick!!!

I helgen ska jag berätta hur, men just nu njuter vi alla tre i så fulla drag att det gick ❤❤❤.

Amazon och Prasslin är hemma!

13 tankar på “Äntligen!!!

 1. Wow äntligen! Så underbart 💕 Jag har kollat din blogg med jämna mellanrum men ingenting. Och så nu…. äntligen! 😻😻 Vad glad jag blir för er skull. Sötnosarna, dom ser redan ut att ha funnit sig till rätta. 🤗❤️

  Gillad av 1 person

 2. Fantastiskt, vilken överraskning! En sån glädje!!! Tystnaden på bloggen kunde ju bero på allt möjligt, både positivt och negativt, och det här är ju helt underbart. Hurra för er!

  Gillad av 1 person

  • Ja jag vågade inte skriva. Hade inte energi för det heller. Det har varit en tid av oro och svårt att bli av med alla negativa tankar. Inget jag vill ha på bloggen.
   Ja. Fantastiskt! Helt otroligt att det gick ni ska få resan också. Lättare att ta oron när man vet att det går bra. 😊👍🏻

   Gilla

 3. Jätteduktigt av dig syrran att ro detta iland. Du och Jörgen är tillsammans ett oslagbart team. Jag är mycket glad för din skull. Jag vet ju hur mycket katterna betyder för dig. Önskar att de kan assimileras av de övriga i kattgänget, så att de blir en stor, glad och trevlig kattflock. 😍🥰

  Gillad av 1 person

 4. Jaaaaaaa! Så underbart att de små (som inte är så små längre – hihi) äntligen är där de skall vara. I sitt föralltidhem! ❤ så LYCKLIG för er skull!!!!!

  Gillad av 2 personer

  • Tack! ❤❤❤ De känns väldigt unga och oerfarna i sinnet 💕, kanske särskilt Prasslin som känns som att han vill att någon ska ta över ansvaret över honom så han slipper. Jag har lovat att ha huvudansvar så länge han vill. Så får han ta över när han känner sig helt trygg.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.