Förberedelser

Kattrummet har utökats med en ny säng. Räknar med lite växelsovande när A o P anländer, tills vi fått flocken enhetlig. Sängen uppskattas verkligen av bröderna bus som idag, när vi flyttade in sängen mot väggen, for upp och ner och hit och dit över sängen och kombinerade den med vägghyllorna och klätterställningen i ett rasande tempo och med vilt stirrande ögon och busiga öron.

Jobbiga var dom… så HÄR använder man en säng!

Jag inveg översängen inatt något som Pantheon verkligen uppskattade. Han kom upp till mig flera ggr och balanserade på kanten 😱 och såg glatt ner på mig där jag låg. Flera ggr under natten upprepades hans glada balanserande och lika lyckliga uppsyn när han fick se att jag fortfarande låg där i hans rum i den roliga nya möbeln. ”Kanon” tycktes han säga innan han swishade ner för stegen. Finfint initiativ och alternativ till att vi ska sova hos er tyckte han tydligt när han i nästa sekund swishade upp för stegen och balanserade fram på sängkanten och lika nyfiket glodde ner på mig. Fortfarande kvar minsann. Swish, swish…

Amazon o Prasslin har också fått sin första sak här hemma och det är en egen liten safezon. Tanken är att den ska bli bara deras under en tid när de landar här hemma. Så efter att 3 kissar här fått undersöka den så stängs den nu i väntan på rätt kissar.

Sökandet går nu vidare efter en transportbur som säkert kan husera två små kissar som suttit i varsin bur, och saknat varandra, i tio timmar på ett flyg.

Vi kommer att göra hemresan i lugnt tempo och planerar att låta dem landa tillsammans med oss lite i lugn o ro innan vi påbörjar nästa resa. Även då tror jag mjukburen med filtar kan vara bra att ha. Lugn tystnad och ro med tillgång till varandra, låda, mat o vatten.

Gott om tid ännu att införskaffa den. En sak i taget faller på plats och vi gör mer och mer utrymme för dem i vårt hem och för varje steg vi tar kommer vi lite lite närmare varandra känns det som. 🥰😻😻 vilken vår vi går till mötes 💕

4 tankar på “Förberedelser

  1. Så fint! Bättre än så kan ju katter knappast få det som hos er. Undrar hur många procent av jordens katter som gjort en flygresa? Vi håller alla tummar på händer och tassar! Det blir nånting att berätta om för de andra katterna när de kommit så långt! Men gott med alla ”lugn och ro”- förberedelser.

    Gillad av 1 person

  2. Så fint det blir, kattrummet. Men det är väl inte det som ni byggde till för några år sen, eller är det det? Jätte fint blir det i alla fall. Och vad gulliga grabbarna var där dom satt i tygburen. Jag bara njuter av alla härliga filmer. Så Underbart! 😻😻😻

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.