Stark som en isbjörn

Lystring grabbar, jag vill bara säga (nu när jag inte är öm i munnen längre) att jag fick jättemycket beröm när jag var hos veterinären och tandläkaren.

– De tog på mina skuldror och var imponerade över musklerna OCH den fina pälsen.

– Oj, anar man skryt? Det som varit tyst och skönt ett tag.

Jag tror Pollux att de kände musklerna för att du var stel av skräck… inte sant?

Hm… inte alls, kanske lite skräckslagen, men snäll sa de också att jag var. Väldigt snäll OCH vacker!

Äh, det är en sån där omskrivning till och betyder nått annat… Låt se… Snäll? Det betyder stel av skräck, va?

Inte alls stel av skräck. ”Stark som en isbjörn med tänder som gnistrar som nyfallen snö”

Ah, vänta nu… hm… de sa något om att jag var lite pinnig på kliniken. Tänkte att jag var smal och fin, men de kanske menade stel? Säger inget om det till lymmelkatterna, viktigt att hålla dem på plats. Kanske ska skjuta av ett blixtrande vitt leende mot dem när jag går förbi och nämna något om min fina figur också. Mjaa, så får det bli.

Hur går det med våra favoritkissar på Seychellerna då? Jo, de har hjälpt till att storstäda. Så här såg det ut innan de fick läget under kontroll. I veckan har de också varit hos veterinären och tagit blodprov som ska till Sydafrika för att analyseras. De var SÅ duktiga. Sötnosar.

8 tankar på “Stark som en isbjörn

 1. Oj vad det är fart på lillkissarna nere på Seychellerna. Man undrar om de är kompatibla med Herr Krabbnos och bröderna bus på Vikbolandet? Framtiden får utvisa. Det ska bli spännande att se vad som händer när de möts. Håller tummarna för succé förstås. 🙂🙃

  Gillad av 1 person

 2. 1 2 3 4 5 katter och varenda en är bäst på sitt sätt. ♥️
  Pollux är en snäll o lugn herre. Panthis är piggelin o full av äventyr. Hammis är mysig o en goding. Amazon är en modig o tuff tjej. Prasslin är en söt överlevare.💕

  Gillad av 1 person

 3. Åh, så fin du är, Pollux! Och gullig mot småkatterna långt bort. Min Kenneth är mest intresserad av bengalbravader, han är den snabbaste katten jag någonsin haft inomhus, men Jane tycker du är den finaste! Hon är också så fläckfri, men grå. Och lite vitt. Och klok.

  Gilla

 4. Åh så fin och vacker Polle är! Inte kan man tro att han är 15 år. Så stilig! Och med ett bländande vitt leende. 😻 Våra grabbar brukar också charma alla veterinärer och sköterskor och visst blir man stolt som matte. Hehe… åtminstone någon decimeter längre… 😂🤣 Och Amazon och Prasslin fortsätter också att charma. Så underbara! 😁

  Gilla

  • Härligt med charmiga katter som lyckas charma veterinärer! Det gör ju egentligen inte mina annars. 😂 veterinärerna brukar bli impade över att Pantheon kliver upp på vågen själv o kommer i koppel men därefter är det vanlvis långt till nästa wow-stund… 😁 tycker snarare att både de o vi är lättade när vi går… så detta var fantastiskt! 😂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.