Genrepet

Med risk att upprepa den här bloggen någon gång med Prasslin i huvudrollen…

Nåja here goes…

Hej jag heter Vitluvan och jag är på väg till mormor med lite kattmynta. När ni kommer in i handlingen har jag precis trätt över tröskeln på mormors stuga. Det är mörkt och i sängen rör det sig lite…

”Vilken stor nos mormor har…”

Va? Mormor? Och vad menar du Pollux? Inte alls särskilt stor man är väl ingen elefant… Aha, ok nu förstår jag… Min prelik…replik menar jag… vänta…

”Det är för att jag ska kunna känna din lukt bättre.” (Psst Pollux man behöver inte vara en elefant för att känna DIN lukt… hahaha)

Amatörer! Omgiven av amatörer! Jag luktar inte! ”Men säg mormor….har du inte lite stora öron också?”

Inte alls där vitluvan, de är alldeles precix lagom stora. Visst ja… ok då ”Det är för att jag ska höra dig bättre mitt lilla, lilla bleka barnbarn.” (hehe)

Blek? Hmpfrr… ”Men säg mormor är du inte lite väl prickig?”

”Nej då inte alls, det är för att jag sa kunna pricka dig bättre!” (Kom igen nu luvan och håll dig till replikerna.)

Pricka mig minsann, han har blivit lite rappare, det erkännes… ”Men säg mormor varför har du såna där varulvständer då?”

”Det är för att jag ska se dig bättre!” Vänta nu… vad sa du? Tänder? (Nämen Pollux nu missade du en replik)

Mjaaa… grabbar ”kritikern från tvätthögen”, väldigt tveksam här! Jag tycker att den där får ni nog öva lite på. Var väldigt förvirrande handling. Jag minns inga elefanter eller varulvar från originalet.

och hade mormor röda hund? Eller varför var hon prickig…. Näää… inte alls bra och vem äter med ögonen. Nej, nej nej… bakläxa! Båda två. Tänker att det kanske ändå är sir väs som är den största talangen… ett klart misstag att inte ha med honom i rollistan. Mjaa… så tycker jag.

Fantastiskt bra! Alla storheter blir sågade någon gång i karriären. Jag är på väg mot stordåd! Man kommer att ropa mitt namn över höga berg och djupa dalar ”Paaaanthis”. Jag kan nästan höra det! Suck!

10 tankar på “Genrepet

  1. Wow, så fint! Så fina foton på Pollux har nog aldrig Jane sett förut, nu ligger hon bara och drömmer… Och Kenneth kommer att sitta på första parkett och busvissla när Panthis karriär tar fart! Nu återstår bara att lära den lille rackaren att busvissla, det blir väl mitt problem, kan jag tro…

    Gillad av 1 person

  2. Hehe… jag håller på Pollux och Panthis, kul med gamla sagor på ett nytt sätt. Haha… smilbanden upp till öronen … 😂🤣Spännande om det blir Snövit lite senare i vår.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.