Kung för en dag

”Det är… Robin Hood jag vill ha!”
Genialt det är vad det är. Hamilton????
Vad vill han nu då? Jag som låg så skönt på tvätthögen..
JAAA?
Säg mig ädle katt, vem är det som är här… i sin… äh… hatt!
Vänta… jag kan det här… En dumtratt eller är det Fnatt?
Nej, nej dumsnut. Jag är ingen sak, jag är en karaktär från en film. Vänta jag har en kompis. Nu då??? Vänta ska bara lägga mig till med en bättre min.
”Det är Robin Hood jag vill ha!”
Åh…vilken lömsk räv där tog han min pengapåse… Sir Väääs? Bra där du har ett säkert tag i pengapåsen. Jag hänger påååå!
”VAKTER!!! Han rymmer med allt mitt guld!!!” (Pssst! Sir Väs du ligger åt fel håll! Försök att se lite engagerad ut!)
Ja men någon liten ”award” är man väl ändå värd?
Tror människorna delar ut en liten förgylld insekt, den kanske skulle passa?
Hahaha, bravo brorsan och ormen kan få en Oscar för bästa biroll. Fantastiskt fint var det!
Tackar, tackar!

11 tankar på “Kung för en dag

 1. Alltså, min Kenneth blir ju helt starstruck av detta, Pantheon är det häftigaste den lille katten kan tänka sig! Jane bryr sig mindre, men gläder sig åt Pollux’ kommentarer, hur kan han rimma så fint? och så mycket han känner till! Så putsar hon sig och gör sin finaste svanskringelikrok.

  Gillad av 1 person

  • Pantheon sträcker lite på sig och funderar på sin karriär om han redan fått ett fan! Pollux skrockar och säger snabbt att han kan bidra med manus i rim och skickar ett gnistrande leende till Jane över internetlinan. Han har en massa bra rim på fjanteon… äh… Pantheon menar han förstås. 😁

   Gilla

 2. Sir Vääs ser en aaaaaaning stel ut. Kanske lite sköljmedel i badbaljan nästa gång skulle göra susen? Somebody stop me! 🤣😂😅😀😆😃

  Gillad av 1 person

  • 😂 jag kontrar med att texta ”mot Sherwoodskogen!” Och lägger till att Robin fick sin Marion till slut och att det där med lyckliga slut kanske dock inte gäller för Panthis karaktär och medspelare. Men lika glada är de för det och gladast är ju som bekant räven! 😂😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.