Ett skepp kommer lastat…

Ett mycket välpackat litet paket är på väg till ett litet katthem på Seychellerna. Det innehåller två mjukdjur med doft av familjens tre katter.

Förutom dessa två mjukdjur som ska fungera som resesällskap till två små katter finns det också rikligt med godis och små leksaker i paketet. Här är en del av det som skickats.

Tanken är dock att det ska delas av katterna på katthemmet. Inga leksaker följer med Amazon och Prasslin hem för mycket av allt väntar också här hemma ivrigt på att bli lekt med och utforskat.

Diverse små godisförpackningar
Hur mår de små nu då. De har nu i en vecka varit tillsammans igen och livet leker. Mat finns och den vakna tiden får ägnas åt andra saker än att överleva. Här kommer en väldigt färsk uppdatering.

Amazon och Prasslin

Delen i slutet när bilden börjar hoppa lite… då har Prasslin hoppat upp på Ellas rygg. 😂

Hoppas också paketet kommer fram under nästa vecka.

10 tankar på “Ett skepp kommer lastat…

 1. Så härligt att se dom på film. Dom verkar vara så nyfikna och fulla av upptåg precis så som kattungar ska vara. Är det så att dom är lite mera med människorna, lite mer tama, sen Kaisa har pratat med dom? Vad skojigt med paket! Det kommer säkert uppskattas jätte mycket. 😉😁

  Gillad av 1 person

  • Vi upplevde dem också ”tama” fort när vi först träffade dem. De har dock inga band med människor även om de inte spottar o fräser. De t o m spann då och det var inte av skräck. De är rara personligheter, men banden som finns går mellan dem. Tror det kommer att ta tid för dem att skapa nya. Skulle de råka komma ut skulle ingen av dem söka upp människor igen. De skulle dra direkt tillsammans. Så även om de är snälla så kommer det ta tid att bygga band till dem tror jag. Det är där de skiljer dem från tama kattungar som har en grundtillit till människor. De här har nara haft varandra. Så jag tror Kaisa är spot on. 😊👍Prasslin kommer skapa band först och då kommer Amazon se och göra likadant tror jag.

   Gillad av 1 person

 2. Alltid roligt med paket med spännande innehåll. Men på julafton brukar det vara omslagspapperet och själva kartongerna som är skojigast. 😃👍

  Gillad av 2 personer

 3. Underbart! Så gott att ni skickar med dofter från de tre som väntar. Min Jane undrade mycket över pipen från filmen… Så spännande och fint att få följa detta!

  Gillad av 1 person

  • Haha, det gjorde Pantheon också. Väldigt förvånad och skeptisk såg han ut. 🙀😸. Pantheon avundas kanske Janelite som inte behöver vänja sig vid ljudet. 😂 kul att ni fortsätter följa oss! 😘

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.