4 tankar på “Hamilton tittar på tv

  1. 🤣🤣🤣🤣. Sötis! 😻 Skönt att katter är mjuka och oftast klarar sig bra. Jag har provat katt tv på Sixten, men bara på mobilen. Jag ska pröva tv:n också. Mobilen var nog för liten. Ingen reaktion alls. 😉😁

    Gillad av 1 person

    • 😀 Jag kan maxa det här med tv-tittande under ledighet. Så jag har kommit på mig själv att ha Panthis småsnusande i knät och själv ligger jag och tittar på tv och så har jag katt-tv på i min mobil som ligger lite lojt placerad framför Pantheons ögon. Så vi båda kan titta på tv småslappande. Det uppskattas. 😀 Ibland tittar han upp och följer med för att bli trött och somna… 🙂 Man får testa sig fram.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.