Betygsätt

Nu har jag tagit ett nytt grepp på bloggen. Man kan gå in på varje inlägg och betygsätta det. (Rating)

Jag vill bli bättre på att skriva så vill ni hjälpa mig betygssätter ni så ärligt ni kan löpande. Vill ni också ta ut favoritbloggar och betygsätta dem skulle jag bli väldigt glad. Tack på förhand.

Idag är det fjärde advent. Vi räknar med ännu en blogg lite senare idag (eller imorgon) med lite mera juligt innehåll. Så vi önskar Er en supertrevlig fjärde advent så länge 💕.

Pollux julmyser

10 tankar på “Betygsätt

 1. Jag håller med föregående talare, bloggarna är suveräna, underhållande och roliga att läsa. Jätte bra jobbat! Vad jag inte gillar är när saker och ting ändras. 😱😁 När det inte ser ut som det brukar. Haha… jag är nog gammeldags men jag vill ha det som det brukar vara på internet. 😜🤪 Nu hittar jag inte alla kommentarer, både dina och våra. Är dom borta? Det är jätte kul att läsa alla kommentarer och vad du svarar. Tur att bloggarna är lätta att hitta i alla fall. 😉🤶🏻🎅🏼

  Gillad av 1 person

  • Tack Eva 🙂 , vi får se om jag får med mig kommentarerna över hit, osäkert. Som du kanske märker är du på min sida igen, inte Grannlivs. Där ligger kommentarerna kvar just nu. Vi lever dock i en föränderlig värld och efter årsskiftet slutar mitt samarbete med Grannliv för denna gång. Jag håller därför på att flytta tillbaka mina inlägg hit. Jag kan göra en import av det jag har där, men då de har helt annat utseende på sin sida kommer jag tappa annat då, så vi får se hur jag gör. Du får passa på att njuta av kommentarerna hos Grannliv så länge och så får vi skapa nya kommentarer här vartefter :). Kram på dig och God Jul!

   Gilla

   • Tror att jag har nått en kompromiss. Jag kommer att lägga in dem som jag gjort på de senaste inläggen här nedan så finns de kvar, men vill man kommentera vidare på dem får man göra det via kommentera-knappen på inlägget. Blir lite manuellt arbete nu i jul för att få till allt 😀

    Gilla

   • Åh då förstår jag. Ja vi gör ju det, lever i en föränderlig värld. Det är bara att gilla läget och försöka inse det.. 😉🤣 God jul och kram på er!

    Gillad av 1 person

  • Tack snälla Jassan, det var verkligen snällt sagt. ❤ Stjärnorna är helt anonyma så det är bara att tycka hej vilt :D.

   Det enda jag ber om är att ni är ärliga. Då hjälper ni mig stort. Tack snälla. Kram

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.