Bengalsäkrat?

I helgen har jag jobbat på att uppdatera kattakutlådan så vi är redo när kattungarna kommer.

Direkt när jag är klar upptäcker jag att Hamilton är dålig i magen och den enda trösten är att jag har alla hemma-resurser att sätta in. Hoppas det räcker. Just nu går han på kokt fisk med spad, (tack för tips Jassan)! Jag använder också ”Mage”, ett fantastiskt pulver som jag löser upp i vatten. Jag använde det senast när Hamilton opererade knät och magen rann på grund av all antibiotika. Det var då det enda som hjälpte och stabiliserade.

Denna gång hann jag bara koka fisken och lägga upp den på ett fat, därefter ville Hamilton ha! Jag lyckades bengalsäkra i väntan på att fisken skulle svalna.

Ja, vi vann nästan en minut i alla fall, alltid något!😂

På tisdag börjar proceduren för att få hit Amazon och Prasslin och jag hoppas att de får flytta ihop igen vilken dag som helst. Jag har idag fått en liten film där Prasslin visar framtassarna. Han mår så mycket bättre och är framåt och kelig och social. Amazon verkar under hans frånvaro blivit lite osäkrare, men jag undrar om det inte går över när de får flytta ihop igen.

Här är Amazon i rengöringsburen, här känner hon sig trygg 💕.

Prasslin blir bättre och bättre och hoppar här upp i Ellas famn för kel. ♥️

Jag har Ellas tillåtelse att lägga ut filmer och bilder.

8 svar till “Bengalsäkrat?”

 •  Jasmin skriver:8 december 2019 kl. 2:37 e m
 • Hoppas det hjälper Bengalsäkrat? Haha Ja nu ser vi fram emot att Prasslin och Amazons hemkomst
 •  Eva Eriksson skriver:10 december 2019 kl. 10:55 f m
  • Ja haha tror inte det går att bengalsäkra.
   Ska bli underbart när hela det här pusslet lagt sig och de är hemma. 
 •  Bea N skriver:8 december 2019 kl. 3:01 e m
 • Rekommenderar att ha några påsar Fortiflora i skåpet. Snälla bakterier som stoppar upp och gör nytta. Smakar gott också.
  Kostar runt 40kr påsen som då räcker till 3 mål blötmat minst. Strö på o blanda ihop.
 •  Eva Eriksson skriver:10 december 2019 kl. 11:01 f m
  • Tack för kommentar! 
   Ja, glömde nämna fortiflora. Den ingår i kattakutlådan och används absolut nu. Jag löser faktiskt upp det i vatten och låter dem dricka upp det. Men jag har hört att man ska göra som du säger. Jag började göra så när Hamme inte fick behålla nått efter operationen i och med all antibiotika och jag ville ha i honom vätska. Kombinationen med medlet mage fick till slut bukt med hans mage då. Tack snälla för råd och tips.
 •  Sven skriver:8 december 2019 kl. 5:56 e m
 • Så fint. Det verkar gå åt rätt håll. Hoppas att allt löser sig. 
 •  Eva Eriksson skriver:10 december 2019 kl. 11:01 f m
  • Tack
 •  Eva Enblom skriver:8 december 2019 kl. 8:45 e m
 • Bengal säkert? 
  Matte att du aldrig kan lära dig
  Kolla bara här på mig
  Har du sett vad jag kan?
  Simsalabim, och fisken försvann…
  Hehe… jag trodde du lärt dig efter alla år tillsammans med oss.. Amazon och Prasslin är så fina! Så spännande att få följa er. Hoppas verkligen att allt går bra. Kram
 •  Eva Eriksson skriver:10 december 2019 kl. 11:02 f m
  • Tack. Hoppas också att allt flyter på enl plan. Ja bengalsäkrat är nog en myt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.