Semester

Det blev en höstresa till vackra Seychellerna för att fira en högtid. Kissarna bodde på sitt 5-stjärniga hotell i Ljusfallshammar där grabbarna denna gång fick träffa en långhårig bengalkompis från samma uppfödare. Vi är så tacksamma för underbara IMA som alltid tar så otroligt väl hand om våra kissar. Tack 💕

Detta är grabbarnas lyxsvit. Två rum med två uteplatser.

IMA nöjer sig inte med att bara låta våra kissar bo där utan går också ut och går med dem!!!😍🥰😍😻😻

Varje dag besöker också IMA’s enda utekatt bröderna från andra sidan uteburen. Första gången blev han rejält utskälld. Dock är detta ännu en cool katt som inte låter två fåniga bengaler skrämmas så han kom tillbaka tills han var accepterad 😊. Vi tackar för träningen då mina grabbar ibland lägger för stor vikt på revir. 😊👍

Nu är vi alla hemma igen. Pollux som varit hemma ensam med kattvakt har tagit högsta positionen i huset och uppfostrar nu löpande påflugna nyhemkomna bengaler som snällt finner sig i det 😂.

Resan till Seychellerna blev av större betydelse än vi planerat, en liten teaser får avsluta bloggen. Jag lovar att återkomma med en berättelse och förklara 😉😊, men först ska ni få träffa Coco.

6 svar till “Semester”

 •  Jasmin skriver:13 november 2019 kl. 7:03 f m
 • Ojoj  så fint kattpensionat. Spännande värre vad som komma skall…
  •  Eva Eriksson skriver:14 november 2019 kl. 8:31 e m
  • Ja, ett jättefint kattpensionat. Ja hihi, snart så kommer mera information.
 •  Sven skriver:13 november 2019 kl. 11:26 f m
 • Det blev semester för er allihopa. Polle hemma som ensam herre på täppan, bengalerna på solsemester (lite skralt med solen dock) en vecka i det vackra och underbara Ljusfallshammar, och ni själva en vecka på Seychellerna. Man hoppas ni alla blev utvilade efter semestrarna och redo för nya nappatag inför vintern. 
  •  Eva Eriksson skriver:14 november 2019 kl. 8:29 e m
  • Vi skulle nog alla kunna förlängt semestern några dagar 
 •  Eva Enblom skriver:13 november 2019 kl. 5:36 e m
 • Härligt att kunna åka på semester och känna sig helt trygg med att veta att grabbarna har det bra. Det är guld värt! 
  •  Eva Eriksson skriver:14 november 2019 kl. 8:28 e m Ja, det är underbart att ha hittat ett riktigt bra och fint kattpensionat med sanna djurvänner som driver det. 

5 tankar på “Semester

 1. Det blev en härlig semester för er allihopa. Seychellerna är ju ett paradis, men katthotellet i Ljusfallshammar är inte fy skam precis. Lyxsviten med dagliga promenader låter helt rätt för herrar bengaler. 😊😉

  Gillad av 1 person

  • Hehe, ja, inte meningen att behöva publicera om det här inlägget. Håller på och flytta över från Grannliv. Kommer att bli några till jag tvingas publicera om då tror jag. Tar och gör detta jobb över julen så har jag en fullständig blogg igen till nya året kanske. 🙂

   Gilla

 2. Hej Carina och en riktigt God jul och ett Gott Nytt År önskar vi Er! Coco har som tur är en underbar matte så vi adopterar in Prasslin o Amazon i vår familj. Totalt 5 katter, himmel… nu börjar man förtjäna titeln 😂😅 kraaam!

  Gillad av 1 person

 3. Om jag förstår saken rätt, kommer reviret snar utökas med inte två utan tre katter?!? Hur som helst önskar jag er alla, två- och fyrbenta, en underbar jul och ett gott nytt år! Kram, voff och mjau från sr. Carina/Kicki, Belle och Miri samt Robin, klosterkatten.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.