Tandborstning

När matte förbereder tandborstning för katt har Pantheon inga tänder. Nej då, finns inga alls och för att ytterligare förstärka att de är borta försvinner han längst in i klöstunnan med dem. Där sitter han sedan och spanar hjälpsamt. Vem vet… det kanske dyker upp några tänder som matte kan borsta… Pollux har tänder, det vet Pantheon. Hamiltons kanske behöver borstas? Eller varför inte husses? Panthis tänder är och förblir i alla fall borta. För efter dessa hjälpfulla tankar om värdig ersättare är och förblir Pantheon gömd tills tandborste och tandkräm krupit in i det skåp de kom ifrån. 

10 svar till “Tandborstning”

  1. Sven skriver:13 oktober 2019 kl. 10:48 f mHahaha…så synd att han inte tycker om tandborstning. Det är ju som en liten SPA upplevelse för munnen! Svara
  2. sr. Carina/Kicki skriver:13 oktober 2019 kl. 11:10 f mTack för dagens gapskratt! Nospussar till tandlöse Panthis ❤Svara
    • Eva Eriksson skriver:13 oktober 2019 kl. 1:18 e mTack för kommentar! Något som kan bli sant för den lille om han inte lär sig att gilla sin smaksatta tandkräm kanske. Fast just Pantheon kör egen tandvård när vi är ute och går genom att bita och dra pinnar genom tänderna. ”Kan själv” Svara
  3. Jasmin skriver:13 oktober 2019 kl. 11:48 f mFinns det katter som gillar tandborstning?Svara
  4. Eva Enblom skriver:13 oktober 2019 kl. 9:24 e mHahaha… vi har inte heller hittat någon katt som gillar tandborstning här hemma! . Hehe.. tänderna försvinner inte, men kul är det VERKLIGEN inte!Svara
    • Herrsjökräftan skriver:15 oktober 2019 kl. 4:20 e mPantheon är mesig med all vård och sköter tänder och klor själv. Biter av klorna och kör pinnar genom tänderna.  Själv är bäste dräng. Skönt att det iaf går lite bättre för dig Svara
  5. Linda skriver:14 oktober 2019 kl. 1:07 f mHär tränas också på tandvård med hjälp av bomullstopps med lite tandvårdmedel på. Lilla katt tandborsten framkallade klykningar av stora mått. Det går bättre och bättre men så svårt i en liten kattmun att nå och det är inte långa stunder som lilla damen finner sig i detta. Sen kommer tassen och petar undan mattes hand, gång på gång. Alva var noga med sina tänder. Hon bet i och drog också kvistar genom munnen och hon hade aldrig heller någon tandsten. Pantheon tycker säkert att ”själv är bäste dräng” när det kommer till hans tänder. Vi får träna på med deras tandvård för den är ju viktig, även om det inte är poppis hos de fyrbenta.Svara
  6. Herrsjökräftan skriver:15 oktober 2019 kl. 4:21 e mHaha… precis! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.