Pantheon hjälper till

Jag igen… Matte har renoverat en av mina favoritmöbler. Jag hade kanske använt den lite för flitigt för den var tydligen bedrövlig enligt matte. Så hon köpte ett jättelångt rep som jag hjälpte till och trassla ihop det första jag gjorde. Var ju hur kul som helst… tyckte jag.

När matte trasslat ut repet (hjälpligt) snodde hon in hela klätterställningen i rep. Blev faktiskt rätt bra.

Hon vill att jag förmedlar att man inte alltid måste köpa nytt utan att man också kan laga sådant som hysteriska katter har sönder. Vänta nu.. ”hysteriska”? Sa du så matte? Jasså det kan bytas ut mot ”kaoskatter”… Oj då… fortfarande sur för det trassliga repet kanske… misstänker att jag har en sådan där dag när jag är ”billig”. Vi får hoppas att brevbäraren inte kommer förbi som man blir bortskänkt. Han ville ju så gärna ha en bengal och som tur var var det en sådan dag när jag var ovärderlig. Det varierar lite. Matte är ovärderlig hela tiden, tycker jag. *spinn*…

Jasså gick jag upp i värde nu igen? Kanon! Ovärderlig igen alltså och klätterställningen gick nog också upp lite i värde. Så bra! Den skulle jag visa också så här blev det. Bra va?

Oupps… fel bild. Det här var alltså före-bilden. Här kommer den ”monstersäkrade”…

Den första nivån hade hon påbörjat tidigare år så den blev lite annorlunda i färg.

Det var allt för idag…  nu är det slapp i soffan. Har varit en jobbig dag med ett långt roligt rep…

8 svar till “Pantheon hjälper till”

 1. Eva Enblom skriver:18 september 2019 kl. 7:31 e m Hihi.. det där känner vi igen. Katter som gääärna ”hjälper” till.  Men med snören och rep är det ju okej. Värre är det när dom ska börja ”hjälpa” till med elsladdar.  Och vad fin klätterställningen blev! Ja, varför inte laga om det går 
  • Eva Eriksson skriver:20 september 2019 kl. 4:43 e m El är otäckt när det bits i. Fick ta ett varv med djurkommunikatör Kajsa för att bli avmed Hammes eviga bitande. Mycket bättre nu.
 2. Sven skriver:18 september 2019 kl. 8:44 e m Instämmer med förre talare…klätterställningen blev kanonfin! Bra jobbat! 
  • Eva Eriksson skriver:19 september 2019 kl. 7:11 f mTack och undrar om kanske Pantheons karriär kanske ändå inte är att klä om klösmöbler. Vi får nog helt enkelt leta vidare. 
 3. Jasmin skriver:20 september 2019 kl. 4:39 e m Populärt med sisal. 
  • Eva Eriksson skriver:20 september 2019 kl. 4:45 e m Förstår inte egentligem varför man måste vira upp det på ställning. Användes minst lika flitigt i repform 
 4. Eva Enblom skriver:20 september 2019 kl. 9:08 e m Vad kul att kunna läsa era kommentarer igen, Jasan och Sven, jag har saknat er!  Jätte mycket! 
 5. Folke skriver:21 september 2019 kl. 8:54 e m Vill tipsa om min hemlighet: ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.