Internationella kattdagen…

Idag har vi firat in den internationella kattdagen. Herrsjökräftans katter har idag fått en ca 150 kvm utökning till sin kattgård och idag hade vi invigning. Det blir flera fina bilder senare och mera information om detta. Just nu blir det bara några bilder som vi som hastigast tog med mobilen på tre katter som alla reagerade på väldigt olika sätt.

Hamilton var nog lyckligast och for in och ut och upp och ner i träd (lagom höjd, vi får kolla om vi måste säkra lite uppåt eller om de själva kan avgöra vad som är högt nog).

Pollux smög fascinerad runt i den nya inhägnaden och bekantade sig försiktigt med sin omgivning.

Pantheon gick ut i mitten på kattgården och där satt han och formligen somnade av alla nya intryck.

Nu är den nya kattgården stängd för ikväll (vi måste försäkra oss om att de inte kan rymma och komma för högt upp i träd innan vi släpper dem på egen tass.)

Detta är slussen till nya kattgården. Det tog inte många sekunder innan bengalerna var igenom. Hoppas ni alla haft en fantastisk internationell kattdag!

4 svar till “Internationella kattdagen…”

  1. Jasmin skriver:9 augusti 2019 kl. 5:55 f mMen oh!!! Så häftigt att de fått ännu mera att springa på. Coolt med sluss.
    Ja, man upptäcker alltid något litet skrymsle där katterna kan ta sig ut på innan man kan vara helt säker.Svara
    • Eva Eriksson skriver:18 augusti 2019 kl. 11:33 f mJag gillar också slussen. Tyckte den var kanon enda tills vi hade bråttom iväg en morgon och Hamilton vägrade gå ur slussen. Han satt i mitten och mös hur vi en lockade med allt. Han ville inte gå in och vi vågade inte ha honom ute. Han höll på att göra så jag kom för sent till jobbet, men det ordnade sig i slutet när både tonfisk och kattgodis kom fram. Puh!Svara
  2. Eva Enblom skriver:9 augusti 2019 kl. 8:12 f mOh vad härligt med ännu mer trädgård att få vara i. Skönt både för katterna och er. Vilken härlig internationell kattdag! ????Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.