Superagenten – spekulationer under täckmantel


Hej på er, Superkatten här… 

Jag spanar. Det pågår något märkligt här så jag är under täckmantel.

eller kanske inte så mycket ”täckmantel” mer ”täcktunnel”, men det låter lite fånigt med tunnel, inte sant?

Jag håller alltså på med spionage och jakt och sånt där spännande. Jag gräver inte tunnlar eller är under jorden som en mullvad. Det är ingen sådan tunnel. Fast mullvad är visst också ett sånt där spännande begrepp har jag förstått. Kunde tvåbeningarna inte valt en bättre term??? Mullvad? ”katt” borde det väl vara, vem har sett en mullvad luras eller vara slug, men en katt… åh… en katt! Det finns inget som undgår en katt!

Oupps, vad var det där? Rackarns också, jag pratar så mycket så jag missade det visst. In i tunneln igen… som en… hm… mullvad… de kanske kan det där, trots allt, med att vara fokuserade och tysta?

Så där, nu är jag redo igen, kommer den förbi en gång till så tar jag den. Håll span på mullvadskatten! Nej…  det lät inte bra… superkatten! Så där ja… Superagentkatten! Där satt den.

Ett sista litet förtydligande bara så alla förstår vad jag är. Jag är alltså en spion, fast en snäll spion… en agent. En agent med rätt att jaga… och fånga.

Hahaha, superagentkatten tog den! Jag har gjort det igen, inget slipper undan min skarpa syn och hörsel och mina vassa klor. 

6 svar till “Superagentkatten – spekulationer under täckmantel”

  1. Eva Enblom skriver:2 juli 2019 kl. 8:13 e mIngenting undgår superagent katten! ? men vad var det han fångade? Det ser lite hårdsmält ut. ??Svara
  2. Jasmin skriver:2 juli 2019 kl. 9:26 e mJag bara älskar lilla ”Pantalamera” ❤ ❤ ❤Svara
  3. Sven skriver:3 juli 2019 kl. 9:26 f mKatt i en kattunnel. Hoppas det är enkelriktat i tunneln. Annars blir det trångt! ??Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.