Jo, det går vidare…

Sorgen träffar i vågor. Idag blev det lite gelė kvar i en kattmatsburk och jag tänkte ”det ska Pix få, hon behöver extra vätska i och med problemen med urinvägarna” jag såg framför mig hur hon lyckligt glufsade i sig så där som bara Pix kunde, sedan mindes jag. Ett slag i magen när jag insåg att det får jag inte uppleva igen.

Älskade unge du saknas mig.

Tankarna söker sig gladare vägar. Jag har precis börjat arbeta på Pantamera eller Returpack, jättekul! Det är bara en sak. En sak jag ännu inte nämnt för någon där, jag har en katt som heter Pantheon… eller som vi säger… Pantis… åh himmel, ny betydelse för det namnet. Själv är jag Pantameras senaste ”pantfejs” vi hänger alla med svartvita foton i taket vid receptionen. Inte jag ännu, men snart. Tänk att en av mina katter kallas Pantis… undrar om han inte platsar där också? 🙄😉

Klart jag gör! Jag platsar överallt! Returpacks nya muskot det är jag!

Maskot! Han menar maskot!

13 tankar på “Jo, det går vidare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.