Pixie 💕

IgĂ„r morse nĂ€r Pixie skulle fĂ„ mat lĂ„g hon hjĂ€lplöst och flĂ€mtade. Det gick inte att stĂ€lla henne upp. Hon sjönk ihop och gnydde. Vi Ă„kte i ilfart till vĂ„rt jourdjursjukhus och dĂ€r fattade vi i samrĂ„d med veterinĂ€ren det svĂ„ra beslutet att inte fortsĂ€tta. Pixie hade ont och 2 sjukdomar, bĂ„de artros och giftstruma, och hon gick fridfullt över till nĂ€sta liv. Hon lĂ€mnade efter sig en tomhet och en stor sorg i vĂ„r familj. Hon har varit med oss i 13 Ă„r. Hon kom en mĂ„nad efter att jag och min man flyttade ihop. VĂ„ra liv fĂ„r gĂ„ lite pĂ„ tomgĂ„ng nu medan vi sörjer vĂ„r tjej. Jag fick en Ă€ngel av en vĂ€n. Tack Ninni! 💗Ängeln hĂ€nger nu pĂ„ en plats vid dammen som var Pixies. Det gav oss en plats att gĂ„ till.
\n

Pixie kommer att kremeras och vi kommer att fÄ hem henne i en urna.

Det Àr med stor sorg och saknad jag skriver detta, Pixie var en underbart snÀll och rar katt och igÄr förlorade vi en familjemedlem.

Avslutar med en liten hyllningsbildserie pÄ 12 bilder.

Detta bildspel krÀver JavaScript.

En Àlskad katt har dött och en kattÀngel fötts.

18 tankar pĂ„ “Pixie 💕

 1. Lilla fina underbara Pixi! Tack för alla dina Àventyr som vi har fÄtt varit med och delat. Nu blir det nya Àventyr i regnbÄgslandet. Kanske med Picasso?
  Vi kommer sakna er lilla underbara tjej. ❀❀
  Stor varm kram till dig och Jörgen.

  Gillad av 1 person

 2. Å, sĂ„ ledsamt – jag beklagar och deltar i sorgen. Stackars Pixie, hon hade det jobbigt ganska lĂ€nge… nu slipper hon lida och springer fritt pĂ„ andra sidan RegnbĂ„gsbron. Med detta sagt, förstĂ„r jag hur ni kĂ€nner det och sĂ€nder mina varmaste kramar. VĂ€nliga hĂ€lsningar frĂ„n sr. Carina, klosterkatternas tjĂ€narinna.

  Gillad av 1 person

 3. Åh Eva! SĂ„ ledsamt, kĂ€nner med er och vet hur hjĂ€rta och hela kroppen sörjer. Man fĂ„r Ă€ndĂ„ vara tacksam att fĂ„ ha haft det kĂ€ra lilla livet hos sig, den glĂ€dje och lycka hon givit. Kraam!

  Gillad av 1 person

 4. Varje gÄng jag lÀser/hör om nÄgon som förlorat sin pÀlskling sÄ vill hjÀrtat brista. Jag vet ju alltför vÀl hur tomt det blir och hur ont det gör.
  SĂ€nder er mĂ„nga varma tankar i sorgen och saknaden. Pixi gladde mĂ„nga och kommer att leva kvar i mĂ„nga hjĂ€rtan för en lĂ„ng tid framöver. Tack för att vi fick vara med och dela er underbara lilla tjej ❀❀❀

  Gillad av 1 person

 5. Nu Ă€r hon helt frisk igen och springer omkring och leker med andra katter. Nya vĂ€rldar vĂ€ntar pĂ„ att upptĂ€ckas av en nyfiken, tillgiven, gullig och skicklig liten jĂ€gare. 😱😭😅😍

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.