Några rader från den vackraste katten

den vackraste2

Hej på er tvåbeningar!

Matte har lovat den här bloggen till mig., den vackraste katten enligt Pantheon. Det var lite oväntat, men han har sina goda sidor den där prickisen, finns väl nått enfärgat och sympatiskt någonstans hos honom också.

Den vackraste12

Jag menade mig Pollux. JAG är den vackraste katten… den snällaste katten, den absolut bästa katten faktiskt!

Den vackraste6

Egokatten alltså. Tjusig presentation där Pantheon, men tillbaka till mig, den vackraste katten.  ”Några rader” sa matte att jag fick, typiskt att jag släppte in Pantheon han snodde en hel drös rader för mig och jag måste offra någon liten rad till Pixie och meddela alla oroliga att hon mår prima…. och med det sagt så går vi över till väsentligheterna!

Den vackraste15

… Ja, jag mår riktigt bra nu igen, lite stel ibland när jag reser mig upp, men snart får jag nog börja med metacam-medicinen igen och då kommer jag skutta runt som en kattunge igen. Vänta bara.!

Den vackraste5

Usch, vad är det som händer? Flera rader som bara försvann och på vad? ”Kattunge”, mja… jag undrar jag. Nåja, jag tänkte prata om mig! En gång i tiden kallade matte mig ”trädgårdskatten” och nu när hon börjar pyssla och fixa i vår kattgård är jag där igen. Alltid vid hennes sida, tittande på alla blommor och djur. Vi är som en liten enhet. Idag upptäckte vi att dammen inte bara har grodor och salamandrar. Den fungerar också som en liten badstrand för bin. Titta här.den vackraste16

De flyger i skytteltrafik och landar och dricker och så iväg igen. Vi har också jobbat på att plantera lite mer käk till dem för matte gillar bin. Idag planterade vi massor med solhattar. De såg lite dåliga ut så vi får väl se om det blir något av dem sa matte, men jag tänker att blir de små kanske bina kan använda dem…

Den vackraste14

 

Bin? Svamlar du bort din blogg med bin?

den vackraste9

Passar på och visar en groda också samtidigt som jag också ignorerar allt fläckigt.

den vackraste17.JPG

den vackraste13

Hahaha, den var bestämt lite fläckig! Jag såg det! Innebär det att du ignorerar den också Pollux?

Den vackraste6

”och den vite fortsätter ignorera… allt som heter Pantheon denna gång!” Grodan får jag tala tyst om  för Hamilton älskar grodor och får han syn på den så måste den dyka ner i dammen. Men visst var den fin?

den vackraste10

Groda? Vad är nu detta, gömmer man grodor för mig nu också. Vad är det här för kattgäng egentligen? Schyssta klubben! Var är den? Kom igen jag vill bara titta när den hoppar den hoppar så roligt! Pollux?

Den vackraste4

Oj, man är omgiven av katter som ska ignoreras. Men jag tycker ändå jag lyckades skapligt. Ja, ja det finns mera att visa, men det får jag ta någon annan gång. Mina rader är nämligen slut…

 

6 tankar på “Några rader från den vackraste katten

  1. Tack för dina rader Polle. Vad kul att höra om grodor och bin och åh vad skönt att höra att Pixie mår bättre. 😊🐝🐸😻😻😻😻

    Gilla

  2. Men söta lilla Pollux…eller jag menar vackraste….du är värd många fler rader tycker jag hihi. Så fin groda och så häftigt med badstrand eller kanske en bar till bina.
    Tack för att du tala om att Pixie mår bättre med.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.