Lucka 16 – En oväntad gåva

pixie1

Hej på er gott folk! Idag är det jag igen. Min vinst skulle funka lite som en julklapp sa matte, men jag öppnade den direkt när den kom! Det var min vinst, ingen julklapp! Vet ni vad jag vann? Jo, det var ett schampo! Det är så viktigt att ta ett julbad och det behöver ibland den manliga delen av kattfamiljen påminnas om. Dagens lucka hittar ni här.

pollux1

Va??? Vad vann hon sa hon? Ett schampo??? Hahahaha… Ett torrschampo kanske?

Pollux2

Ja, annars blir det en liten tur till badkaret och inviga din lilla present vet du. Själv kan jag ta det lugnt framför elden, passar en fin och känslig grabb som jag bättre. Badar bäst själv faktiskt och inte för ofta.

pixie2

Mjaha… men du Pollux… jag kan glädja dig med att jag är en generös flicka och att min vinst kanske faktiskt visar sig passa dig bättre än mig. Den lämpar sig nämligen alldeles särskilt väl för ”känsliga fina katter” som du.  Titta bara:

schampoflaska

Vilken tur för dig att du redan fått upp julstrumpan Pollux! *kurr*

julstrumpanBara ett ögonblick senare i Pollux’s julstrumpa.

näva

Nä… men vänta lite nu…

hohoho

Ho ho ho

tvätta

Oj, fort, fort, fort innan matte får några dumma idéer.

julfin.JPG

Fram för flera rena och fina julbadade katter i jul (med eller utan schampoo) *kurr*

 

 

 

4 tankar på “Lucka 16 – En oväntad gåva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.