Lucka 5 – Pang i bygget

hop

En tisdag så där lite mitt i veckan kanske inte känns så där väldigt mycket jul, men under julen finns det de som reser bort och då finns det risk att vi katter hamnar på ”pang-schonat”, så vi tänkte dela med oss av vår erfarenhet och ge lite tips och trix till andra katter inför en eventuell vistelse på ett sådant. Men vi börjar väl med att öppna luckan va? Länk

Pang-schonatvistelsen

_JBA7529_DxO copy

– Oupps är jag i bild? Ok… Jo gott folk. Ville bara meddela att vi har varit på pang-schonat! Vi bestämde oss för att använda alias ifall vi skulle göra bort oss. På så sätt kan vi ju komma tillbaka helt utan att någon märker nått med riktiga namn och då få en andra chans. Ni förstår va?  Ja, vi har aldrig varit på pang-schonat förut så vi tyckte det var säkrast att förbereda oss på nått bra sätt. Jo… så vi döpte om oss alltså till anonyma namn på B. Får jag lov att presentera mig Bantheon heter jag. Min bror heter Bamilton och den vite är Bollux och tjejen är Bixie. Just så. Konstiga namn? Det tycker jag inte alls.

_JBA7596_DxO copy

– Just precis.  Bamilton är jag och när matte och husse har varit ”muskliga” har jag och de andra varit på pang-schonat!

_JBA7567_DxO copy

– va? Muskliga? Nej men Svamilton…led-iga heter det! Lär dig din anatomi innan du yttrar dig och svamla inte!

_JBA7610_DxO copy

– hehehe ”muskliga”…  Du är rolig du Svamilton… jag menar Hamilton oh rackarns… Bamilton menar jag!

_JBA9349_DxO copy

–  ”Pang-schonatet” som vi var på hade en massa trevliga gäster.  Bamilton, Bollux och jag fick gå runt och presentera oss för de andra. Lite komplicerat blev det ett tag. Vi var vi så hemliga så vi glömde vad vi hette…hm… och då blev de andra gästerna lite misstänksamma och trodde vi var hemliga agenter som kom för att spionera på dem.

_JBA9348_DxO copy

–  Usch ja, det var pinsamt. ”Hej på er kära katter jag heter sir Mollusk jag menar Poll…Boll…ux” Försök komma efter den och presentera er trovärdigt!

_JBA7567_DxO copy

– Kan väl kanske hända att jag slant lite där på namnet men jag tyckte jag räddade situationen rätt galant ändå.

_JBA7535_DxO copy

– Jo då… ”Var inte oroliga mina katter vi är INGA hemliga agenter!” Det var en riktig isbrytare det…  Tog oss en hel dag innan vi ens lyckats få ett namn ur de andra katterna… snyggt jobbat där Bolle! Om inte Bixie hade räddat oss hade vi suttit som fyra väldigt isolerade ensamma förstagångs-pang-schonatare. Vad sa du egentligen Pixie?

_JBA7544_DxO copy

– Precis som det var. Jag förklarade vad vi egentligen hette och meddelade att grabbarna har lite språksvårigheter och kan upplevas lite svamliga… MEN… de är riktigt trevliga när man lär känna dem. Funkade perfekt faktiskt! *kurr*

_JBA5313_DxO copy

 

lucka_5

3 tankar på “Lucka 5 – Pang i bygget

  1. Tack för ett gott skratt 😄 Håller med Pixie, det är alltid bäst att hålla sig till sanningen, blir mindre trassel då.
    Sista bilden är bara SÅ bra i sammanhanget 😀

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.