Mitt i naturen :)

Ibland tycker jag inte att jag bor så där väldigt mycket på landet, men när jag tittade ut för ett par kvällar sedan och såg räven spatsera förbi på gatan utanför med en död skata i munnen ändrades känslan lite. Naturen kryper på lite här och det är så himla mysigt. Gillade också när illrarna for hit och dit på bakgården, gav också härlig känsla av att bo mitt i naturen. I morse kallade grannarna in oss till sig. ”Kom! Ni bara måste se det här.” Vi gick över och detta var vad vi fick se.

Jörgen Andersson

Tre syskon totalt, och alldeles tama!

De går som små hundar efter grannarna som är väldigt noga att inte ta på dem, ta in dem eller uppmuntra dem, men det bryr sig syskonen inte om. De har redan adopterat grannarna. De adopterade raskt oss också och en klättrade in i bildäcksnavet, en annan drällde ner i mannens knä och en tredje somnade på nosen! (3 bilder)

Detta bildspel kräver JavaScript.

Alltså jag hör mig själv säga ”Nä…men… åh…” ”Åh…” och ”Åh!” Detta var en sötchock som hette duga och sommarens bästa upplevelse tror jag. Vi lämnade över lite ekorrmat till grannarna. (3 bilder)

Detta bildspel kräver JavaScript.

Hoppas att ekorrmataren ger flera liknande upplevelser och jag hoppas inga katter eller fåglar tar dem de är så orädda, men grannarna vakar över dem under dagarna och antagligen vakar en förälder över dem på kvällen för på eftermiddagen är de plötsligt som bortblåsta och så kommer de igen tidig morgon och då upprepar sig dagen för våra grannar.  Imorgon ska vi se om vi inte kan få till en liten film också. Vi avslutar med 8 bilder.

Detta bildspel kräver JavaScript.

3 tankar på “Mitt i naturen :)

  1. Så underbart söta. Hur söt får man va’? Jag smälter…… Och visst är det ljuvligt att få leva i och med naturen. Det gör vi här på Södra Finnö också. Vi har sett och hört fler havsörnar, och så har vi hasselsnoken alldeles inpå. Det är inte ofta den visar sig och vi har sett den fler gånger i sommar. Ekoxar, rådjur, fladermöss mm hör också till vardagen. Så underbart! 😊❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.