The Pantheon way eller Vi gör det på Panthis vis

Sedan jag skaffade bengaler så har jag lärt mig så väldigt mycket om rasen via mina båda olika killar. Pantheon är väldigt präglad på människor och tycker att vi ska vara med honom alltid. Hamilton är inte likadan utan vill hellre vara med oss alltid. Skillnaden är inte så hårfin som den låter. 😀 Särskilt gärna vill Panthis ha sällskap till lådan och gärna ha sällskap även vid lådan, sällskap vid maten osv, osv.

Panthis går gärna och ropar lite oroligt när det är dags att göra toalettbesök. Jo då  alla ska veta att nu är det dags för dagens första toalettbesök, dagens andra annonseras lika högt och så håller det på. Nöjd är inte Panthis förrän han lyckats hämta mig och vi gemensamt gör sällskap till lådan.

_JBA4913 kopiera

Är väl minsann inte bara tjejer som kan gå på toaletten i plural. EN Panthis är så väldigt ensamt antal. 

Ibland hinner inte matte med men då kan brorsan rycka in och så parkissar grabbarna i lådan. Det tycker Pantheon om också. En bror är minst lika bra som en matte att ha med sig in på toaletten.

Panthis vill efter att han varit på lådan ha mat och även där får matte vara med. Det är ju så mycket enklare att äta om man har sällskap. När Panthis ätit klart och vi är lediga så tar vi ofta en liten tur ut i trädgården och leker lite eller också solar vi och om Panthis inte tycker att matte har uppfyllt sina morgonåtaganden så bra så vill han gärna sitta ett tag på mattes axlar och känna sig lite trygg och få höra vilken fin bengal han är. Det är en av Panthis favoritstunder på dagen.

_JBA2214 - 2016-05-22 13.16.16 kopiera

Man kan liksom inte tillräckligt tydligt betona vikten av en Panthis.

_JBA2421 - 2016-06-25 15.20.46 kopiera

En dagens Panthis är något som varje tvåbening borde få faktiskt. Om man vill kan man då byta ut ”Panthis” mot det man heter, men bara om man vill.

Nu börjar Pantheon bli lite morgontrött vilket ofta sammanfaller med att solens strålar värmt upp morgonen lite. Ju varmare det blir desto bättre sover Pantheon och Hamilton. Om de sover ensamma? Knappast. De parsover! 😀ps3

20170720_141043

 

10 tankar på “The Pantheon way eller Vi gör det på Panthis vis

  1. Varje katt har sin egen personlighet och behöver få uppmärksamhet där efter. Något som alltför många blivande, och även varande, kattägare inte verkar fatta. Ljuvligt att se bröderna bus och den närhet de delar 😻

    Gillad av 1 person

  2. Sällskap när man äter. Självklart. Allt smakar sååå mycket bättre då. Hoppas du får välja din maträtt Eva! För där går väl ändå gränsen eller….?
    Kram på er.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.