Trädgård

Hej på er kattvänner nu startar jag en blogg till. Det blir trädgård denna gång. Ni är varmt välkomna att hänga med även på denna om ni vill. Jag kan tänka mig att det är flera här som är intresserade av både katter och trädgård. Sedan kan det bli så att en katt slinker in i trädgårdsbloggen och en och annan trädgårdsdel in i kattbloggen, men det här är ett sätt att få skriva om båda och låta er välja om ni vill hänga med.

https://halvaparadiset.wordpress.com/

Välkomna!

Vart hamnar jag då?

Vilken blogg hamnar jag i då?

5 tankar på “Trädgård

  1. Hahaha, ekorren blir en vattendelare. Han har päls och lång, yvig svans, vilket kvalificerar för kattbloggen. Men han sitter ju i träd nästan jämt och då blir det trädgårdsbloggen. Du får singla slant, Kurre, så får vi ser var du hamnar! 😃👍

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.