Vår första ekorrunge

Vi tycker att det blivit mer trafik på ekorr-E4:an. Nästan varje gång blicken går upp mot eken är en eller flera på väg dit eller någon redan där. Orädda börjar de bli också. Vi är inte längre så viktiga. Vi har blivit en del av deras vardag.

Igår när mannen klättrade upp för att fylla på så hoppade det ut en liten ekorre ur det tomma bordet. Vi tror att han tagit det som ett litet nattrede! Vi har sett hur han krupit ner i den lilla lådan och trodde ett tag att han fastnat, men ack nej, det hade han förstås inte. Han sov i lådan och det när det fortfarande fanns lite smask i botten.

Ja, nattmackan är ju nära när man formligen sover på den. Måste samtidigt ha varit en liten surprise för de ekorrar som kom dit och lyfte på locket… Nåja nu är hans lilla nattrede fyllt med smaskiga nötter igen så nu får han hitta en annan säng och ta sig dit som alla andra. Nu ska ni få se honom/henne vår första ekorrunge. Någons hjärta som inte smälter?

Film

11 tankar på “Vår första ekorrunge

  1. Ekorrar är så söta men jag tycker tyvärr att det inte är så ofta man ser dom. Vad skönt att katterna verkar låta dom vara. Förra året kom våra grabbar hemsläpande på 4 st ekorrar. Jag har ingen aning om hur det gick till. Jag trodde att ekorrarna var för snabba för katterna. ☹️😖😢

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.