Första maj välkommen

Oj, oj, oj! idag var det en förvirrande dag i hagen ska ni tro. Jag hängde med husse och matte och vi gick alla i hagen och jag var så glad fast husse och matte sprang ifrån mig hela tiden så jag fick kämpa för att hänga med och plötsligt såg jag den, en annan katt. Den bara var där och såg väldigt lik ut Hamme.

Jörgen Andersson

Beror ju på att det var jag din dumsnut och det vet du ju för när din tjocka svans lagt sig så kände du faktiskt igen mig, din tvilling, den närmaste katten i ditt liv, nämligen jag!

Jörgen Andersson

Mja, kan hända att jag blev lite paff att se dig där. Du bara dök upp, tänkte att det kanske var en spök-kopia av bästa brorsan. Men, men så var det inte och vi hade ju jättetrevligt när vi väl fann varandra eller hur? Lite lurigt att gömma dig i ryggsäcken tycker jag och inget säger du heller utan plötsligt dök du bara upp. Lite spöklikt var det allt, får peta lite på dig senare så jag ser att det verkligen är du och inget spöke. Bäst att vara på den säkra sidan.

Jörgen Andersson

Nåja, en riktigt mysig och varm dag hade vi i solen, spejande efter både fåglar och ödlor. Så roligt.

Jörgen Andersson

Bröderna bus har koll på läget

Fina blommor var det i hagen också, gullvivor och vitsippor, visst Panthis? Kanske det, vad är vitsippor Hamme?

Jörgen Andersson

att ha koll är viktigt

De där vita där.

Jörgen Andersson

j

Undrar om de går att äta…Jörgen Andersson

Ja, en lång dag i hagen gjorde susen och båda grabbarna slappade hemma i solen så fort tillfälle bjöds och även vi fick njuta av sol och värme idag, så skönt. Idag avslutar vi med myshamme i favoritsolstolen.

Jörgen Andersson

 

 

3 tankar på “Första maj välkommen

  1. Hahaha…. spöken mitt på ljusa dan? Ja varför inte?! 😉 😁
    Igår var det soligt, varmt och skönt i Stockholm också. Äntligen! 👍😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.