Det stora matracet

_JBA5086 kopiera

Filmdags! Då får man klä upp sig och luta sig tillbaka på soffkudden och njuta, man har tydligen en av huvudrollerna i dagens film

Just nu sover Pixie och Pollux i kontoret och varje morgon gör vi frukost till dem och öppnar dörren… Pixie är vårt lilla matvrak och är det något hon är fokuserad på så är det att hinna före Pollux till matskålen. De har varsin matskål, men det hjälper inte. Pollux vill också ha mat, men Pixie kollrar enkelt bort honom med en liten tackling här och en liten prejning där. Varje morgon når hon matskålarna innan Pollux.

Att matte sitter och filmar på väg till matskålen kan distrahera Pollux lite, men knappast Pixie. Kattjejen i gänget har sina prioriteringar klara för sig, prio 1, 2 och 3 = frukost! Varför komplicera till det? Pixie anser att en dam blir en dam först efter att hon fått dagens första mål, dessförinnan är allt tillåtet.

Vi har filmat några olika morgnars matrace och bjuder in till frukost med Pixie och Pollux!

 

Film

_JBA5076 kopiera

Se där vad man kan göra med lite Girl power! *mjurr* Har vi flera bra filmer matte?

Inte denna gång sötnos. 🙂

8 tankar på “Det stora matracet

   • Det var helt underbart att se Polles och Pixies mattace. Jag smälter.. Dom är så söta. Och sams verkar dom också vara. 😺🐾

    Gillad av 1 person

   • 😀 Ja, visst är de söta! 🙂 Jag har i huvudet att göra en film till där Pantheon bugar för soffan. Han gör alltid så och det ser oerhört dråpligt ut. Det är kul med kissarnas små egenheter. De måste man ju bara visa upp. Jo då mestadels går det riktigt bra med Pixie och Pollux nu.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.