En dag i solen

I helgen hade vi premiär, den bästa premiären på väldigt länge för allt gick precis som vi hade hoppats. 🙂

 

Vi skulle ut till hagen och inte nog med det, det var flera än jag och Pantheon som skulle ut till hagen. Både husse och Hamilton skulle med idag. En dag att testa Hamiltons knä och få se honom sticka upp sin lilla nos i solen och bara njuta. Hamilton älskar utegården och är ute varje dag, men det är något alldeles speciellt med att få vandra själv med brorsan, matte och husse i hela vida världen (=hagen)

_JBA5135 kopiera - Kopia

Oj, oj, oj så spännande! Wow så stor världen är!

Pantheon har överskottsenergi som säkert skulle kunna användas till något riktigt smart om man var lagd åt uppfinnarhållet. Han springer i sitt hjul varje dag. Hans energi brukar räcka hagen runt och ändå blir det ofta energi över för att busa med brorsan när han kommer hem, men… något väldigt märkligt händer med Pantheons energi när Hamilton är med ut och går. Pantheon är inte längre mittpunkten, det är Hamilton.

_JBA5128 kopiera.jpg

Du går Hamilton, jag följer! -Visst!

Hamilton har allas fokus av flera anledningar, en anledning är att han inte alls är lika hundlik som Pantheon som hänger med överallt. När jag har Pantheon med mig så går jag och han springer med.

_JBA5153 kopiera

Hamilton, en högt uppsatt liten kattperson

Hamilton kan själv. Hamilton vill utforska själv och vill bestämma åt vilket håll vi ska åt. Pantheons hela energi går åt att hålla koll på Hamilton.

_JBA5139 kopiera

Wow, ett stort taggigt snår…

När Hamilton hittar ett stort taggigt snår och Pantheon raskt hänger på får matte och husse dela upp sig i ”där de gick in” och ”där de möjligtvis kan komma ut”, Pantheon hjälper till och talar högt och tydligt om ”där de är” och hjälper på så sätt till. Deras trackersystem är också till god hjälp.

Bröderna hade en väldigt mysig dag och Pantheon var helt slut efteråt.

_JBA5170 kopiera.jpg

och ”under promenaden” matte, jag var trött då också. Jobbigt att hålla koll på brorsan.

Bröderna fick jaga lite också, två ödlor släppte svansarna för deras skull och Pantheon kom plötsligt gående med en liten sprattel-svans i munnen som roade bröderna en stund.

_JBA5197 kopiera

Bröderna njöt av att vara ute båda två och rörde sig som en liten enhet genom hagen (mest tack vare Pantheon som var den givne följaren)

Detta bildspel kräver JavaScript.

3 tankar på “En dag i solen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.