Kattfest på g

_JBA5075 kopiera

Hamilton och Pantheon skynda på för snart är det dags för vår gala!_JBA5080 kopiera

Åh, att man alltid ska behöva vänta på dem. Grabbar! Det är ingen idé att försöka tvätta bort fläckarna de sitter där de sitter. jag är rädd att vi får försöka acceptera dem och försöka få de andra katterna på partyt att fokusera på era flugor istället. Pixie kom nu så tar vi täten. Vi måste gå nu annars kommer vi på tok för sent.

_JBA5064 kopiera

Ha lite tålamod Pollux. Titta nu kommer de.

_JBA5046 kopiera

Tjat, tjat! jag kommer, jag kommer!

_JBA5086 kopiera

Pantheon? Ja… Si där ja. Du har ju snyggat till dig riktigt rejält. Nästan så du ser lite aristokattisk ut trots fläckarna.

_JBA5050 kopiera

Prickar Pollux, det är prickar! Jag tror du kommer att ha annat att oroa dig för under festen än våra prickar. Du kommer att ha fullt upp med att servera kattmynta till alla. Varför har du klätt dig som kypare Pollux? Det är ju faktiskt bara Pixie som har frack som det stod på inbjudan.

_JBA5060 kopiera

Man är ju liksom född med en viss klass, en fluga är ju bara pricken över i.

_JBA5083 kopiera
Kypare…? Vet hut! Unge man, vitt är aldrig fel… Jag vill bara…. Va? Vad är nu detta? Hamilton!?! Är du seriös? Vad? Hur…? Hur ser du ut?

_JBA5021 kopiera

Ser väldigt bra ut om jag får säga det själv. Fantastisk slips jag hittade, inte så tråkiga som era flugor. Min matchar mig perfekt tycker jag.

_JBA5015 kopiera

Den tar fram det gröna i mina ögon. Inte sant?

_JBA5088 kopiera
Åh… katt-astrof! Min gamle kamrat Sir Reginald Archibald Rufus kommer att få ett litet slaganfall när han ser dig. Ja, ja, det är för sent att göra något åt. Vi löser det. Jag vet… du får gå sist och våga inte titta fram. Jag presenterar oss alla lite raskt och sedan får ni försöka att smälta in bland de andra katterna. Har ni förstått?

_JBA5025 kopiera

Gamle RR är en torrboll. Han behöver få lite koll på ungdomligt mode tycker jag.

_JBA5039 kopiera

Jag har inga planer på att smälta in. Jag tror förresten min slips kommer att bli den nya flugan. 🙂

 

 

 

8 tankar på “Kattfest på g

 1. Men åh!!! Så fina dom är. Så roligt. Slipsen kommer bli den senaste flugan hahaha så himla bra den var.
  Jag dör av skratt när jag ser Panthis min…den är helt obetalbar!!!!
  Så sööööt Pixie är…åh så söt.
  Så fina bilder. Speglar sig fint i golvet…ujuj.

  Gillad av 1 person

 2. Bra jobbat Herr H. Våga gå din egen väg. Du blir kvällens clou. Gnurglan i sin frack är dock stiligast tycker jag. Hälsa gamle Archibald! 😃

  Gillad av 2 personer

  • Visst är Pixie söt i sin röda lilla fluga. Så passande att den var den absolut minsta flugan i samlingen. Den passade perfekt både till utseende och storlek. Är dock galet förtjust i den lilla vilda slipsen i kombination med Hamilton. 😀

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.