Aktivitet

_jba4944-kopieraAktivitet är ett ord som går så bra ihop med bengal och idag har jag jobbat på att få in mer aktivitet i brödernas liv (Pixie och Pollux får liksom rida på samma våg. Dock är det så att deras tolv år inte kräver samma aktivitetsnivå som brödernas).

_jba4890

*Bank, bank*Släpp in mig. Jag vill också aktiveras… med godis!

Men plötsligt slog det mig att jag nu har ett kattrum. Vilken dröm va? Tänk att ha ett rum som helt bara är katternas. Vi tar tillbaka det i sommar, men under vår, höst och vinter är det deras rum.

_jba4905-kopiera

Du kan ju försöka ta tillbaka det matte, vi är 4-1…

Jag tog ett varv på vinden och hittade alla roliga saker jag köpt när de var små, aktivitetsbrädor. Himmel så många jag hade. :-D. Nu är de placerade på bordet bakom bengalerna.

_jba4908-kopiera

De är fyllda med en massa småsmask för att överraska grabbarna när de vänder på sig.(Pixie och Pollux bantar)

_jba4909-kopiera

Vad betyder bantar Hamme? Bankar? Det är väl det Polle gör på dörren fast jag visste inte att Pixie börjat.

Grabbarna var nämligen lite lagom upprörda då husse håller på och säkrar upp kattgården för säsongen så de ser honom men får inte vara med, plågsamt!!!

_jba4895-kopiera

Man får försöka göra av sig någonstans så man inte blir galen…

Nu har det klurats här ett tag och pillats och petat i olika luckor och klurats för att komma åt allt godis och plötsligt blev det bengaltyst! En tystnad mer tyst en tystnaden självt spred sig över hemmet när två bröder blev mätta och väldigt trötta precis samtidigt.

ja, ja så kan det gå. Hm… jag undrar vad jag ska hitta på nu för har man levt 5 år med bengaler så smittar deras aktivitet onekligen av sig lite. 😀

13 tankar på “Aktivitet

  1. Tips på bra aktiveringsbrädor mottages tackamt! Lillfjant blir tolv i september men beter sig fortfarande som när han var två. Förutom att sovstunderna nu är betydligt längre än de var då… Dock hittar han fortfarande på lika mycket hyss som att riva tapet, provsmaka kablar, sno mattes garn och bita lite i saker så där i största allmänhet. Han har iaf slutat tugga sönder skor – alltid något att vara tacksam för 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.