Morgonstund med herr H

Mu-äh! försiktigt uttalat, men bestämt.Jag vaknar o försöker åtgärda det som är fel.Han har väckt mig av en anledning även om jamningen är mjuk och kärleksfull. Jag drar upp den mjuka filten mot honom och möts av några småtramp. 

Jag känner att jag bara delvis tolkat honom rätt och lyfter på täcket. 

Bulls eye! En liten frusen kall kattkropp klämmer in sig bredvid min o somnar direkt med en förnöjd suck.Ordningen är återställd och mysfaktorn steg. En trevlig start på den nya veckan. 😊 God morgon önskar jag och Hamilton. 

4 tankar på “Morgonstund med herr H

  1. Åh det där saknar jag. Sixten och Frasse sover i vår säng, gärna uppe vid huvudena, men inte under täcket. När Sune och Torsten levde kunde jag vakna och känna en varm liten kattkropp mot min under täcket. Bägge älskade värmen under täcket. En härlig mysfaktor!! Det är bara att njuta! 😊❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.