Livet i tratt

Två katter i tratt den senaste månaden. Pollux fick en klo i ögat (det får bli en separat blogg när vi tagit igenom det) och Pixie har vi kämpat länge med ett sår på sidan som inte velat läka trots stora insatser från både husse, matte och veterinärer. Tiden med tratt går till sin ände, men medicinering för Pollux kvarstår och Pixie får nog ta ett par dagar till med tratt för att vara på den säkra sidan.

Men när man har två katter i tratt samtidigt så ser man hur olika de integrerar tratten i sin tillvaro. Pixie är en positiv kattjej som lever här och nu och det är inte mycket hon låter sig nedslås av (söt är hon också i sin tratt). Pollux är en djup och känslig kattsjäl som tyvärr inte klarar livet i tratt lika väl.

img_20160914_064019

Hej Pollux hur är det fatt?

pollux

Jag är matt!

Om du inte märkt så har vi tratt!

pixie

Vad gör väl en tratt?

Livet är en skatt!

Man är väl katt!

Se så ligg inte där platt!

pollux2

Varför så överentusiastiskt och glatt?

Kan du ha misstagit din tratt för en hatt?

… eller har du bara fnatt?

pixe3

Fnatt? *Skratt*

Kom igen Pollux om du inte rör dig blir du satt!

tratthang

Jag kan inte… för jag har … TRATT!

Mina morrhår är min ratt,

Mina morrhår är i en tratt,

Tack, men jag förblir platt!

 

pixie2

Ja, det blev inte mycket till debatt… God natt!

(Snart så ska vi ha trattrelease party! Yes!!!)

 

 

15 tankar på “Livet i tratt

 1. Katt med tratt är inte kul. Vi håller alla tassar och tummar vi har för att ni snart ska slippa trattarna och för att det blir ett härligt trattrelease party. ❤️🐾 Kram!!!

  Gillad av 1 person

 2. Hej hopp i stugan. Inga fåntrattar här inte. Att ha haft trattar så länge som dessa dundergnuttar har haft så kan ni alla känna er stolta och nöjda att det snart förhoppningsvis är slut på denna för er alla jobbiga tid. Önskar er alla ett sjudundrandes trattreleaseparty. Kanske till tonerna från en trattgrammofon. Eller kanske inte, eftersom ni alla är så trötta på trattar.

  Gillad av 1 person

 3. Stackare! Tratt är jobbigt och katter som behöver tratt är lika med oroliga människor. Däremot är det ju skönt att Pixi inte låter sig bekommas – det underlättar mycket. Massor av krya på er hälsningar från Yllemumsaren.

  Gillad av 1 person

   • Vet inte hur det är med dig, men jag tenderar att bli värsta kycklingmamman när fyrbeningarna inte mår som de ska. Och sedan vakar jag som en hök över dem…

    Gillad av 1 person

  • Det har varit mycket trattar sen vi flyttade tilll huset och jag mår dåligt av det. Jag oroar mig och går in i kämparanda. Jag medicinerar o vårdar o delar på katter och oroar mig hela tiden. Tankarna går till dem hela tiden och hur de ska bli bra igen. Skönt att det äntligen går åt rätt håll. 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.