Att hon bara har MAGE!

  

Japp, det har hon och är supernöjd! Det är probiotika. Det bredvid är inte testat ännu. Men Mage har jag nu kört i ett dygn(!) med för liten mängd på en av kissarna som går på antibiotika nu (berättar inte mer om det just nu. Får återkomma om det), men jag vill ändå slå ett slag för denna produkt. För även den lilla mängd jag fått i kissen stabiliserar magen som inget annat jag testat. Idag är målet att få i rätt mängd.

Veterinärer förespråkade sist, när en av kissarna gick på antibiotika, ett torrfoder som skulle stabilisera magen. Det hjälpte inte alls, inte heller fortiflora som klarar rinnande magar som ej blivit rinnande pga antibiotika. Ville bara dela med mig om någon mer därute har problem.

😊 

Eva

3 tankar på “Att hon bara har MAGE!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.