En Pollux från förr

När Pollux kom hem från veterinären för många år sedan, tvingades han vara inne och fick inte gå ut. Här kommer några roliga bilder från förr som jag precis hittade igen. Kul att se även om man tydligt ser skadan han hade i huvudet. Det hindrar honom dock inte, han skulle ut! 🙂

JBA_2617_0266 JBA_2616_0265 JBA_2612_0261 JBA_2611_0260

10 tankar på “En Pollux från förr

  • Ja, nu har de i alla fall fått vara ute en hel vecka både dag och natt har vi spenderat på föräldrarnas bakgård jag och kissarna. jätteskönt att sova ute och mycket spännande för kissarna att få uppleva sensommarnätterna. 🙂 Nu är vi dock hemma igen för imorgon börjar jag jobba igne. Hur går det med bröderna bus?

   Gilla

   • Bröderna bus, håller en igång. Ralf är fortfarande manisk vad det gäller mat, Rolf något lugnare. De fångar allt de ser- fåglar – möss- fjärilar m.m. Inte alltid så kul ! Och fortfarande så kan de inte låta bli att bråka med ”tjejerna”, vilket kan bli ganska jobbigt ibland. Ja du vet väl- du har ju också fyra katter !

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.