Bröderna Bus på ängen

_JBA1433 kopiera

-Jojomensan här är vi igen. Jag och brorsan och matte och husse… Matte och husse har hittat tillbaka till sina gamla jaktmarker, ängen. Människor kanske inte kallar det jaktmarker, men det är vad det är, finfina jaktmarker.

_JBA1420 kopiera

– Brorsan? Vad gör du? Våra läsare börjar tröttna på mig. Var är du, kan du göra något litet smart uttalande, lite lagom fängslande kanske?

_JBA1426 kopiera

– Jag nosar på träd och klättrar lite i dem. Hm… kanske måste säga något mer fängslande, ni är ju trots allt människor. Ni känner ju inte hälften av alla de dofter som vi gör. Det här trädet berättar en mäktig historia om vem som varit här och jag läser den som ni läser en bok (hm… ni kanske läser träd ni också förresten). Vad säger du om det brorsan var det smart?

_JBA1421 kopiera

– *Slurp* Åh, är ni här igen. Hammis! Du får öva lite mer på din intressanta sida den måste räcka lite längre än en minut tycker jag. Jag var inte riktigt representativ här ännu, jag smaskade på lite vårprimörer. Tänk vilket språk Pollux har, tur att man snappat upp ett och annat.

_JBA1427 kopiera

– Jasså minsan… inte tillräckligt fängslande… Det är dock det här trädet, lite rörigt och svårklättrat. Så tillbaka till dig Pantheon…

_JBA1417 kopiera

– Sssäger du det… Fortfarande i smask-tagen här, men jag kan säga att vi nu förutom oss bröder nu har två nioåringar i hemmet. Pixie har också fyllt år.

_JBA1418 kopiera

– Grattis Pixie om några veckor är det vår tur och matte planerar visst någon present igen för oss allihopa! Spännande!

 

3 tankar på “Bröderna Bus på ängen

  1. Stort grattis i efterskott Pixie!! Hoppas att du hade en underbar dag. Undrar vad matte kan tänkas ha hittat på för spännande, Men snart är det den 28 maj……. 🙂

    Gilla

  2. Så trevligt att ni hann ut innan regnet kom. I och för sig så kom det ju inte så mycket. Finfina bilder som alltid!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.