Pixie medicinerar

_JBA8573 kopiera

– Hej på er, jo… tackar som frågar… det är rätt så skapligt faktiskt.

_JBA8572 kopiera

– Jo, min veterinär har ordinerat en medicin till mig nu. Jag hade tydligen en bakterie och kristaller. Ja, inte så konstigt att man mådde tjyvens.

_JBA8574 kopiera

 

– Det tråkigaste är inte medicinen, den får jag tillsammans med godis. nej då matte, har inte överlistat mig. Matte tycker hon är så smart som har kommit på att hon kan stoppa in mitt piller i en smaskig godis.

_JBA8571 kopiera

 

– Tänk er själva, en smaskig godis varje kväll… Vem är listig?

_JBA8569 kopiera

 

 

– Maten är det värre med, den smakar ingen gott alls. Någon paté av något slag. Jag blir instängd så bröderna Glufs inte ska äta upp den. Tyvärr. Vi hade ett avtal annars att om de åt upp min mat så fick jag deras. Men nu är dörren ivägen för att någon ska bli nöjd. Nåja, snart är det medicindax. Får väl vila svansen lite innan. Tjingeling på er.

_JBA8192 kopiera

4 tankar på “Pixie medicinerar

  1. Hoppas att du snart kommer att bli frisk igen. Din pate’ mat är den speciellt för dina urinbesvär? Krya på dig, fina lilla söta Pixie!! Kram.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.