Modekissarnas vinterpromenad

Ja, vad ska man säga när grabbarna börjar få behov av en egen garderob? 😉 De har nu både höstjackor, selar och vinterjackor i plural. Nåja, nu har vi det vi behöver. 🙂

Jag har letat bra kläder till killarna länge och har äntligen hittat vinterjackor som funkar för både Pantheon och Hamilton. Förra helgen var vi ute i skogen igen och då testade vi Hamiltons nya jacka.

Det var rejält kallt. Pantheon var så där måttligt glad att vara ute och Hamilton vägrade att gå ur ryggsäcken. Så vi kan väl säga att hans jacka inte var så intensivt använd kanske…  I alla fall inte i början.

_JBA7944 kopiera

– Titta så bra matte, man behöver inte gå ur transportväskan alls. Den går precis dit jag vill.

 

Jag har börjat bära ryggsäcken på magen så Hamilton och jag är på samma sida, så att säga. Nu har jag också köpt en transportväska man kan ha på magen som vi ska inviga vartefter. Vi har bara testat den inne än så länge, han är tung den lille och lat… Hamilton gillar att sitta i väskor och spana ut. Just under ovanstående promenad satt han så väl ”inbullad” i filtar så jag tror han tyckte det var riktigt mysigt.

_JBA7948 kopiera

 

– Men himmel Hamme, du är väl ingen känguru-unge, kom igen nu och bli lite kall om tassarna. Det är fluffigt här nere, rätt kul ska du veta.

_JBA7974 kopiera

 

– Titta på mig Hammis, jag är snabbare än vinden!

_JBA7997 kopiera

 

– Ha! Matte och husse hinner inte fota mig för jag är för snabb! 100 kilometer i timmen går jag i, allra minst alltså!

_JBA7956 kopiera

– Nämen Hamme har du kommit ner?

– Japp, *brrr* Nu är jag också nere Panthis och vet du vad? Det här är väldans överskattat tycker jag!

_JBA7981 kopiera

 

– Äsch, jag känner mig lurad. Jag satt ju jättebra där uppe. Jag är nog visst en känguru. De är smarta och det är jag också. Matte! Smit inte. Jag vill in i säcken igen.

_JBA8006 kopiera

 

– Hallå? Stanna nu då…

_JBA7937 kopiera

 

– Så där ja! Fort tillbaka till bilen nu och så hem till Pixie och Pollux! Hoppla matte!!!

4 tankar på “Modekissarnas vinterpromenad

 1. Det var det allra sötaste…. Och så praktiskt att sitta i transport buren. Ute och kallt, men ändå varmt och skönt. 😉 Söta kloka Hammis!!

  Gilla

 2. Så bekvämt att i sakta mak transporteras en och en halv meter över snötäcket…kanske skulle behövas en liten toppluva på huvudet om det blir för kallt. Man längtar efter sommaren! Burr!

  Gilla

  • Japp öronmuffar och svansvärmare står på hans önskelista :D. Visst har han tur som slipper nudda snön. Han är så söt när han varit nere på marken för länge. Då ställer han sig på två tassar och lutar mot mitt ben samtidigt som han ylar olyckligt. Då får han transport upp till sin lilla ”bil” och sen är han glad igen. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.